Simona Halep va juca în două sferturi de finală la Montreal

Simona Halep va juca în două sferturi de finală la Montreal
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 5 mondial, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului Premier 5 de la Montreal. Halep a învins-o, în "optimi", pe Karolina Pliskova (Cehia, locul 17 WTA), scor 6-3, 6-3.

Primul set a fost controlat de la un capăt la altul de Halep, care a reuşit un break încă de la debutul setului şi a condus cu 3-0. Setul secund a fost ceva mai echilibrat, cele două jucătoare câştigându-şi serviciile, până la 2-2, când Halep a reuşit primul break al setului doi.

În sezonul trecut, Simona Halep a ajuns până în finală, unde a jucat cu elveţianca Belinda Bencic (Elveţia, locul 20 WTA la acel moment), dar a abandonat din cauza unor probleme medicale, în setul decisiv când era condusă cu 3-0.

Vineri (19,30, Dolce Sport), Halep o va întâlni pe rusoaica Svetlana Kuznetsova (locul 11 WTA), care a trecut de Petra Kvitova, scor 7-6, 6-3.

În această noapte, la dublu, perechea Simona Halep/Monica Niculescu va juca împotriva perechii franceze Carolina Garcia/kristina Mladenovic (cap de serie 4), în sferturile de finală.

La turneul ATP, Rogers Cup de la Toronto, astăzi, de la ora 18,00, perechea Florin Mergea/Horia Tecău va juca, în sferturile de finală, contra fraţiilor Bob şi Mike Bryan (SUA, cap de serie 1).

 

 

Citit 1189 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.