BASCHET MASCULIN: Încă un transfer la echipa masculină Phoenix

BASCHET MASCULIN: Încă un transfer la echipa masculină Phoenix
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Clubul de baschet Phoenix Galaţia perfectat un nou transfer pentru echipa masculină din Liga Naţională (LNBM), românul Andrei Vizitiu.

Andrei Vizitiu are 30 de ani, 2,00 metri înălţime şi joacă pe postul de pivot. Acesta a evoluat în ultimii ani la CSU Ştiinţa (Liga I), este un jucător experimentat, care va reveni după o accidentare. În ultimul sezon, la echipa bucureşteană, a jucat în 12 partide în care a avut medii statistice de 8,4 puncte, 5,4 recuperări şi 0,8 pase decisive.

Acesta este al doilea jucător român transferat la echipa gălăţeană, după Cătălin Vlaicu. În prezent, Phoenix are cinci jucători străini, numărul maxim admis pe foaia oficială într-un meci din ediţia 2016-2017 a LNBM, americanii Travis Daniels şi James Water, respectiv, sârbii Milan Milovanovic, Milos Pesici şi Milos Bojovici, ultimii doi evoluând şi în sezonul trecut la Galaţi. Din lotul de anul trecut au mai rămas Andrei Petică, Andrei Sava, Robert Bolobiţă şi Iosif Pârlog. Cristian Badea, care a evoluat la Phoenix în sezonul 2014-2015, când echipa gălăţeană a promovat în prima ligă, a revenit de la Cuza Sport Brăila.

Altfel, Florin Nini a stabillit programul de pregătire în vederea abordării noului sezon. Reunirea lotului va avea loc pe 8 august, cu antrenamente care se vor desfăşura în Galaţi, ca apoi să se dispute şi câteva meciuri amicale. În perioada 1-3 septembrie, la Tg. Mureş, va avea loc un turneu la care vor participa echipele CSM Oradea, Olimpic Baia Mare şi BC Mureş Tg. Mureş, pe 9 septembrie, la Bucureşti, gălăţenii vor juca cu Dinamo, iar pe 11-12 septembrie cu  Rilski Sport Samokov (Bulgaria).

Primul meci din sezonul viitor va avea loc pe 17 septembrie, în deplasare, cu BCM U Piteşti.

Citit 1717 ori Ultima modificare Vineri, 29 Iulie 2016 23:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.