FUTSAL/ United vrea să rămână o echipă de top
Foto: Foto ”Viața liberă”, Sonia Baciu

FUTSAL/ United vrea să rămână o echipă de top
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Părerea unanimă a specialiştilor fotbalului în sală este aceea că ediţia 2015-2016 a campionatului a fost cea mai reuşită, cea mai puternică din ultimii zece ani. Este o apreciere măgulitoare şi la adresa echipei noastre, care în ultimul deceniu s-a numărat printre protagonistele competiţiei de futsal. United Galaţi a fost vicecampioană în 2011, medaliată cu bronz în 2013 şi 2016 şi de trei ori pe locul al patrulea. De asemenea, are trei prezenţe în finala „Cupei României” (2011, 2012 şi 2016).

Foarte interesante sunt şi rezultatele obţinute în sezonul trecut în faţa echipelor fruntaşe: 3-3 şi 5-6 cu echipa campioană City’us Tg. Mureş, 6-2 în meciul finalei mici cu Autobergamo Deva, pentru medaliile de bronz şi cu Informatica Timişoara, în Cupă şi campionat.

În aceste zile, gălăţenii au demarat pregătirile pentru participarea în cel de-al 15-lea sezon, în care, de asemnea, îşi doresc o clasare fruntaşă. Primul antrenament a avut loc pe 1 august, şi va continua, la Galaţi, până spre mijlocul lunii. În perioada 12-14 august, gălăţenii vor participa la „Cupa Iaşului”, alături de alte trei echipe: CSMS Iaşi, Grand Pro Varna - campioana Bulgariei şi Clasic Chişinău - campioana R. Moldova.

O săptămână mai târziu, la Galaţi va avea loc cea de-a doua ediţie a „Cupei Nicolae Rainea”, competiţie la care au fost invitate Dunărea Călăraşi, Grand Pro Varna şi CSMS Iaşi.

De asemenea, clubul gălăţean are o invitaţie din Bulgaria, la un turneu la Varna (24-28 august), organizat de clubul Cerno More.

Campionatul Ligii I va începe în luna septembrie.

Antrenorul David Asandei beneficiază de următorul lot de jucători: Wellington da Silva, Păduraru, Ghighimoc - Burdujel, Laşcu, Cojoc, Crăciun, Tudose, Moldoveanu, Apostol, Bâgu, Cireş, Stoian, Popa şi Stratulat.

Au plecat Plemen Stoykov (la clubul din Varna, de la care venise) şi brazilianul Hendrius da Silva.

Citit 1237 ori Ultima modificare Marți, 02 August 2016 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.