HOCHEI. S-a stabilit PROGRAMUL Campionatului Naţional
Foto: Foto-arhivă

HOCHEI. S-a stabilit PROGRAMUL Campionatului Naţional
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Campioana naţională de hochei pe gheaţă, CSM Dunărea Galaţi, va avea un program extrem de încărcat, în contextul în care în acest sezon va participa la trei competiţii: Liga Naţională, Liga Mol şi Cupa Continentală.

În Liga Naţională se află şase echipe: SC Miercurea Ciuc, Steaua, Corona Braşov, Progym Gheorgheni, Sportul Stundenţesc şi CSM Dunărea. Acestea vor juca fiecare cu fiecare, de câte şase ori. În primele două tururi, etapele sunt duble. Primele patru echipe vor merge apoi în play-off, în semifinale.

În campionatul intern, meciurile primului tur vor începe pentru echipa campioană cu o amânare a etapei, dubla cu Sportul Studenţesc disputându-se pe 16 şi 17 decembrie, acasă, deşi etapa este considerată în deplasare. Pe 20 şi 21 septembrie, pe teren propriu, se vor disputa partidele cu Steaua (etapa a II-a), iar pe 27 şi 28 septembrie, la Galaţi va veni Progym Gheorgheni. Dunărea va juca, pe 30 septembrie şi 1 octombrie, cu formaţia Corona Braşov (în deplasare), apoi cu SC Miercurea Ciuc, pe 18 şi 19 octombrie (acasă).

În retur, CSM Dunărea va juca pe 15 şi 16 octombrie, cu Sportul Studenţesc (acasă), pe 1 şi 2 noiembrie cu Steaua (deplasare), pe 8 şi 9 noiembrie cu Progym (deplasare), pe 21 şi 22 noiembrie cu Braşov (acasă), respectiv, pe 17 şi 18 noiembrie cu Miercurea Ciuc (deplasare). Turul al doilea va fi început de Dunărea pe teren propriu, cu Steaua, pe 8 decembrie, apoi va juca cu Progym, pe 7 ianuarie 2017. Urmează meciurile cu Braşov, în deplasare, pe 14 ianuarie, şi cu Miercurea Ciuc, pe 17 ianuarie (acasă). Cu Sportul, gălăţenii vor juca ultimul meci din tur şi primul din retur, pe 28 şi 29 ianuarie. Dunărea va juca următoarele două partide în deplasare, cu Steaua (6 februarie) şi cu Progym (18 februarie), apoi, pe teren propriu, cu Braşov (25 februarie) şi va încheie sezonul regulat în deplasare, cu Miercurea Ciuc, pe 4 martie. Primele meciuri din play-off se vor disputa pe 7 martie.

Hocheiştii de la CSM Dunărea vor juca, la debutul lor, în Liga Mol, în deplasare, în Ungaria, astfel: cu DVTK Jegesmedvék - 9 septembrie, Debreceni HK - 10 septembrie, Fehérvári Titánok - 12 septembrie şi Dunaújvárosi Acélbikák - 13 septembrie. Dunărea va disputa primul meci pe teren propriu, pe 18 septembrie, cu Fehérvári Titánok, iar primul duel românesc va fi pe 30 septembrie, cu echipa Corona Braşov, în deplasare.

În Cupa Continentală, Dunărea evoluează în Seria C, la Tycky (Polonia), în perioada 23-25 octombrie.

Până la începutul competiţiilor, CSM Dunărea va susţine în acest weekend trei meciuri amicale, două cu SC Miercurea Ciuc - vicecampioana României, şi unul, luni, cu Progym Gheorgheni.

Citit 1926 ori Ultima modificare Vineri, 26 August 2016 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.