HOCHEI. Portar de ”naţională” la CSM Dunărea

HOCHEI. Portar de ”naţională” la CSM Dunărea
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa CSM Dunărea Galaţi, campioana en-titre, are încă un portar în lotul cu care va aborda cele patru competiţii din acest sezon, două interne - Liga Naţională şi „Cupa României”, şi alte două internaţionale - Liga Mol şi Cupa Continentală.

László Arnold este din Cârţa, are 20 de ani şi 1,70 m înălţime. În sezonul trecut a jucat la Steaua în Liga Naţională şi “Cupa României”, dar şi în echipa de Under 20 a combinatei Debrecen-Miskolc (Ungaria), respectiv, în echipa de seniori a Debrecen, în Liga Mol.

În perioada 2013-2015, Arnold a evoluat în campionatul Ungariei, la echipele Sapa Fehervar, Ocskay şi Debrecen. László Arnold a mai jucat la Corona Braşov (2011-2012), SC Miercurea Ciuc (2012-2013, Under 18). A evoluat în Liga Mol alături de echipele Debrecen şi Corona Braşov. În 2013 a fost portarul echipei naţionale U18 a României, care a participat la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), desfăşurat la Braşov.

László Arnold spune că palmaresul echipei gălăţene a contat pentru alegerea făcută. “Am venit la Galaţi pentru că aici este cea mai bună echipă din România. Când primeşti o ofertă din partea campioanei te face să te simţi si tu mai bun”, a declarat tânărul Arnold.

Altfel, CSM Dunărea va participa în premieră la Liga Mol, unde vor disputa, începând de vineri, primele meciuri, în deplasare, după următorul program: cu DVTK Jegesmedvék - 9 septembrie, Debrecen HK - 10 septembrie, Fehérvári Titánok - 12 septembrie şi Dunaújvárosi Acélbikák - 13 septembrie.

Citit 1623 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Septembrie 2016 20:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.