Handbalistele de la CSU Danubius au pierdut la Craiova

Handbalistele de la CSU Danubius au pierdut la Craiova
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa feminină de handbal CSU Danubis Galați a pierdut, sâmbătă, scor 20-25 (13-14), în fața formației SCM Craiova în meciul contând pentru etapa a șasea din Liga Națională.

Craiovencele au condus pe toată perioada meciului, cea mai mare diferență fiind de șase goluri, 9-3 (min 15). Din acel moment jucătoarele CSU Galați și-au intrat în ritm și au recuperat ecartul ajungând la unul-două goluri în urma adversarelor.

Partea a doua a meciului a fost echilibrată până în minutul 38 (17-15), ca apoi echipa gazdă să ia un avans greu de recuperat. Cu o bancă mult mai scurtă, gălățencele au rezistat 50 de minute în fața unei echipe mai experimentate.

Antrenorul Valeriu Costea este mulțumit de evoluția jucătoarelor sale, dar speră într-o relație de joc mai bună pentru evitarea oboselii de pe finalul meciurilor. ”Sper ca etapa următoare să facem un meci mai bun, fetele joacă din ce în ce mai bine. Vrem ca mai departe să evităm aceste momente de moleșeală și să aducem primele puncte. Încercăm să ne atingem obiectivul propus, evitarea retrogradării, și să punem bazele unei echipe cu care să putem să ne luptăm pentru un loc mai sus. Se pare că noi am avut puțin ghinion la tragerea la sorți de am avut ca și adversare, în prima parte a campionatului, echipele de podiumul sezonului trecut”, a declarat Costea, la finalul partidei.

Următorul meci al echipei CSU Danubius se va disputa, sâmbătă, 22 octombrie (ora 16,00), pe teren propriu, cu Universitatea Cluj. 

Citit 1403 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Octombrie 2016 22:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.