Ex-iugoslavii Perendija şi Mojsov, fără carte verde

Ex-iugoslavii Perendija şi Mojsov, fără carte verde
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sportivii achiziţionaţi de Oţelul de la Rabotnicki Skopje n-au încă certificatele internaţionale de transfer şi nu pot juca împotriva lui Internaţional Curtea de Argeş *

Golocevac a rămas acasă

Dorinel Munteanu are probleme în alcătuirea primei formule pentru campionatul Ligii I, ediţia 2009-2010. Era evident pentru oricine că-i greu să alegi unsprezece inşi dintr-un vestiar de 30 de sportivi.

„Acum ştiu primul „unsprezece” pentru meciul de vineri cu Internaţional Curtea de Argeş, dar nu-l voi spune decât cu două ore înainte de joc”, susţine tehnicianul Oţelului. Fostul internaţional nu putea căra cu el întregul lot, aşa că i-a lăsat acasă pe Kolev (suspendat), Viglianti, Cojoc, Pena, Sălăgeanu (accidentaţi), Avram, Neagu (echipa secundă), David, Neagoie şi Golocevac. 

Cu 20 de jucători la Mioveni

Sârbul Milan Perendija şi macedoneanul Gjorgji Mojsov au plecat ieri la Mioveni cu delegaţia roş-alb-albastră, însă au şanse minore de a juca deoarece încă n-au fost legitimaţi.

Clubul de la care au fost transferaţi în această vară, Rabotnicki Skopje, n-a anunţat Federaţia Macedoneană de Fotbal cu privire la mutarea celor doi, iar certificatele internaţionale de transfer (cartea verde) ale noilor „oţelari” n-au ajuns încă în România.

„Sperăm ca până la ora jocului să-i putem legitima”, a anunţat directorul general al clubului dunărean, Marius Stan. Prin urmare, Munteanu a deplasat la Mioveni 20 de jucători.

Comentariu foto: Gjorgji Mojsov are şanse mici de a juca în partida de vineri seară

Citit 865 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.