Oţelul Galaţi, victorie şi fără fani?

Oţelul Galaţi, victorie şi fără fani?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Jucătorii lui Dorinel Munteanu trebuie să presteze duminică fără aplauzele şi susţinerea publicului * „Trebuie să câştigăm oricum”, spune tehnicianul * În celelalte meciuri jucate cu porţile închise, Oţelul s-a impus (3-1 cu CS Otopeni, 2-1 cu Rapid Bucureşti) *

OŢELUL GALAŢI – CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ

Etapa a II-a a Ligii I de fotbal;

Meciul va avea loc duminică, de la ora 18.00, pe Stadionul „Oţelul”;

Se joacă fără spectatori! – partida va fi transmisă de GSP TV;

Echipele probabile:

OŢELUL: Kolev – Râpă, Costin, Jelev, Siminic – Mojsov, Giurgiu – Antal, Paraschiv, Sălăgeanu – Axente. Antrenor: Dorinel Munteanu;

CEAHLĂUL: G. Savu – Burlacu, Forminte, Viţelaru, Barna – Bădescu, Achim, Onciu, Cebotaru, D. Prodan – Doicaru. Antrenor: Florin Marin;

Arbitri: Marius Avram (Bucureşti) – Gero Szabo (Cluj), Stelian Slabu (Braşov).

Altă dată a ieşit bine

Marea eroare de a începe un nou campionat fără ca baza sportivă să fie pusă la punct conduce, iată, la un nou anonimat şi o frustrare generală a microbistului de rând, a plătitorului de bilete sau abonamente. Oţelul a mai jucat în două rânduri fără fani – în vara anului trecut cu CS Otopeni (3-1) şi Rapid Bucureşti (2-1) – iar lipsa celui fără de care fotbalul n-ar putea să reziste nu s-a simţit pe tabela de marcaj.

„Este o situaţie neplăcută, fotbalul nu prea mai are farmec fără public, fără suporterii care să ajute echipa la greu. Chiar şi aşa, vom încerca să câştigăm jocul cu Ceahlăul Piatra Neamţ”, a afirmat tehnicianul Dorinel Munteanu.

„Îmi cer scuze, dar nu sunt patron”

Marius Stan, directorul general al Oţelului, admite că se află într-o mare încurcătură şi că în aceste zile numele său se află pe buzele tuturor fanilor „oţelari”.

„Am promis de atâtea ori că vom monta turnichetele şi instalaţia de nocturnă, însă n-am reuşit acest lucru. Îmi cer scuze faţă de cei care duminică ar fi dorit să se afle pe stadion, dar sunt nevoit să spun că nu sunt nici patronul clubului, nici proprietarul stadionului. Sunt doar angajat la acest club şi am tot tras destule semnale pentru ca situaţia să se rezolve”, a afirmat şeful grupării dunărene.

Se montează până la jocul cu Steaua?

Aşa cum era de aşteptat, suporterii Oţelului au dat năvală la stadion joi seară, după ce s-a făcut anunţul că arena din Ţiglina III va avea lacătele puse la partida de mâine seară.

„Vrem explicaţii, cum este posibil să păţim o asemenea ruşine?”, au strigat fanii, iar Marius Stan, prezent la antrenamentul echipei, a discutat minute în şir cu aceştia. Oficialul „oţelar” le-a făcut acestora o promisiune, dând de înţeles că se va ieşi repede din această încurcătură.

„Dacă am fi jucat cu public la meciul cu Piatra Neamţ, am fi pierdut cu 3-0 la masa verde. Este mai bine că se întâmplă aşa, iar până la jocul cu Steaua, de peste două săptămâni, vor fi montate turnichetele în proporţie de 90 la sută”, le-a spus Stan „ultraşilor”. Până atunci însă, partida de mâine se va putea vedea doar la GSP TV.

Comentariu foto: Jivko Jelev a sărit mai sus decât rapidiştii în vara anului trecut într-un meci tot fără spectatori. Ce va face duminică?

Citit 1281 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.