Phoenix, o ”dublă” în deplasare
Foto: Foto Sonia Baciu

Phoenix, o ”dublă” în deplasare
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

 

UPDATE: În urma retragerii echipei BCM Baia Mare, conform prevederilor Regulamentului General de Organizare al Competiților de baschet (RGOC) art. 23.18 lit. “c” și “d”, toate rezultatele înregistrate de echipa de baschet Municipal Olimpic Baia Mare se anulează. Astfel, cele patru puncte obținute de gălățeni în urma meciurilor directe cu BCM Baia Mare vor fi anulate, fapt ce duce la modificări în clasamentul Ligii Naționale.

Phoenix, care până ieri era pe locul 8, cu 26 de puncte, a coborât două locuri, până pe poziția 10, la egalitate de puncte (22) cu formația Dinamo (ambele cu câte 5 victorii și 12 înfrângeri), dar și cu SCM U Craiova, echipă aflată pe locul 8, dar care nu mai are de disputat niciun meci din prima fază a sezonului regulat. 


 

Singurele echipe gălăţene de primă ligă ce vor juca în deplasare sunt cele de baschet ale clubului Phoenix, ambele programate astăzi. Fetele vor evolua la Cluj, cu Universitatea, de la ora 19,00, într-o partidă ce contează pentru etapa a treia din faza secundă a Ligii Naţionale, în timp ce băieţii se vor confrunta, de la ora 20,50 (televizare Digisport), cu CSM Oradea, campioana en-titre, în ultimul meci din prima fază a sezonului regulat.

Echipa feminină Phoenix se află pe locul 5, cu 30 de puncte, iar clujencele ocupă locul al treilea, cu 33 de puncte.

La băieţi, de rezultatul meciului din această seară depinde poziţia din clasament, înaintea abordării fazei secunde, dar mai ales a menţinerii pe loc de play-off a echipei antrenate de Florin Nini. Phoenix se află pe locul 8, cu 26 de puncte, în timp ce principala sa contracanditată, Dinamo (locul 9, cu 25 de puncte), va juca cu „U” BT Cluj - liderul campionatului.

Citit 930 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Februarie 2017 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.