UPDATE: Lucian Bute a fost făcut KO în runda 5. Ce dezamăgire, boxase bine până atunci!

UPDATE: Lucian Bute a fost făcut KO în runda 5. Ce dezamăgire, boxase bine până atunci!
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

UPDATE: Pentru Bute urmează o analiză a ultimelor șapte meciuri, în care a fost învins de patru ori și a avut un meci egal. „Voi lua o pauză mai lungă. Am nevoie de ea”, a menționat în cadrul conferinței de presă din această dimineață. „Voi avea o întâlnire cu echipa mea pentru a lua în considerare viitorul meu. Deocamdată, vreau să continuu”, a mai spus gălățeanul. „Sfatul meu este să ia o pauză bună și să se gândească la ea”, a spus Yvon Michel, impresarul lui Bute. „Acesta este boxul. Cred că am făcut un meci bun, dar m-a surprins cu acea lovitură. A meritat acestă victorie”, a mai spus Bute în conferință. (S.B.)


 

Pugilistul gălățean Lucian Bute a pierdut prin KO în repriza a cincea meciul cu columbianul Eleider Alvarez, disputat sâmbătă dimineaţă la Quebec (Canada). Bute boxase foarte bine până atunci, dar a fost de ajuns o singură dată să fie prins descoperit, Alvarez trimiţându-l la podea cu o directă de dreapta năucitoare. 

Primele două runde fuseseră echilibrate, iar Bute a început să domine de pe la jumătatea celei de-a treia. Cu viteză la lovituri şi eschive frumoase, Bute părea să-şi fi regăsit forma din perioada în care a fost campion mondial IBF. În runda a patra l-a dus în colţ pe Alvarez, a avut câteva serii bune de lovitură, în timp ce adversarul a încercat să riposteze cu lovituri la corp, moi şi rare. 

Însă, runda a cincea a început-o ezitant, iar neînvinsul Alvarez l-a taxat. Bute s-a ridicat de la podea, încercând să continue, dar abia se ţinea pe picioare şi arbitrul de ring a oprit lupta.

Citit 16536 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Februarie 2017 07:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.