Phoenix Galaţi, derbi cu Dinamo

Phoenix Galaţi, derbi cu Dinamo
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa masculină Phoenix va juca astăzi, de la ora 18.00 (televizare Digisport 3), cu Dinamo, în faza grupei 7-10, unde sâmbătă s-a disputat deja prima partidă, BC Mureş Tg. Mureş - SCM U Craiova (85-77).

În urma retragerii formaţiei din Baia Mare, care a atras după sine anularea tuturor rezultatelor acesteia, Phoenix şi Dinamo au acelaşi număr de puncte (23), cu 5 victorii şi 13 înfrângeri. Fiecare dintre cele două echipe s-a impus în meciul de pe propriul teren, Dinamo cu 83-70, iar Phoenix cu 93-87, astfel că meciul de astăzi este o luptă directă pentru locul 2 în grupa a doua valorică, poziţie ce aduce o calificare în play-off-ul Ligii Naţionale.

Antrenorul Florin Nini spune că  echipa sa joacă pentru victorie, indiferent de adversarul pe care îl are în faţă. “Este primul meci din lupta pentru play-off, care este deschisă oricăror rezultate. Astăzi, din păcate, jucăm împotriva echipei care a beneficiat la maximum de prevederile regulamentului după retragerea formaţiei din Baia Mare, dar rămânem aceeaşi echipă concentrată şi dornică de victorie”, a declarat Florin Nini.

Pentru jocul de astăzi, tehnicianul gălăţean nu îl poate folosi pe Pesici, unul dintre jucătorii de bază, care încă se resimte după o accidentare.

Citit 1120 ori Ultima modificare Duminică, 05 Martie 2017 21:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.