Şcoala de dans Fantastic, pe PODIUM la Veneția

Şcoala de dans Fantastic, pe PODIUM la Veneția
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Gălăţenii au un nou motiv de mândrie. Oraşul nostru a fost din nou pus pe hartă, de data aceasta, de Şcoala de dans Fantastic, ai cărei cursanţi au câştigat titlul de vicecampioni la competiţia internaţională de dans „World Dance Throphy” de la Veneţia, la categoria „Street Youth Formation”.

Concursul este unul dintre cele mai importante pe plan mondial, la acesta participând 4.200 de candidaţi de pe patru continente. Această reuşită constituie o premieră pentru ţara noastră.

Echipa gălăţeană Fantastic Art Crew a avut onoarea de a fi jurizată de nume importante ale dansului mondial, cum ar fi directori de companii artistice şi teatrale. Am stat de vorbă cu managerul şcolii de dans, Gelu Baciu, care ne-a spus că aceştia şi-au obţinut dreptul de a participa la prestigiosul concurs deoarece au câştigat trofeul României la dans în cadrul competiţiei „Dans Art Open România”. El a ţinut să precizeze că au mai înregistrat un succes şi la secţiunea solo breakdance prin Roberto Denis Baciu, un băiat de numai opt ani, care a plecat acasă cu locul patru. Şcoala a mai obţinut în trecut alte premii prestigioase la diferite competiţii naţionale şi internaţionale.

În prezent, şcoala de dans se pregăteşte pentru următoarea competiţie internaţională „Dance Star World 2017” care va avea loc în Croaţia, la sfârşitul lunii mai. Participarea se datorează obţinerii locului I la competiţia similară din România.

Citit 5445 ori Ultima modificare Marți, 11 Aprilie 2017 19:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.