ARCADA, obligată să scoată maximum la Ploieşti. MECI DIFICIL în antepenultima etapă
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

ARCADA, obligată să scoată maximum la Ploieşti. MECI DIFICIL în antepenultima etapă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipele de volei din Divizia A 1, grupa locurilor 1-6, vor încheia astăzi, cu meciurile din antepenultima etapă, o serie extrem de solicitantă, cu câte opt partide jucate într-un interval de trei săptămâni şi jumătate.

Formaţia gălăţeană Arcada, aflată pe locul al doilea, are un meci dificil în deplasare (ora 18.00), cu Tricolorul Ploieşti (locul 5), echipă care a obţinut în acest sezon câteva rezultate favorabile cu pretendentele la titlu, inclusiv în faţa gălăţeanilor. Arcada, care are trei puncte mai puţin decât ocupanta primul loc, VM Zalău, nu are decât varianta victoriei la un scor de trei puncte, pentru a rămâne cu şanse la câştigarea titlului, iar apoi să spere că în etapa următoare, penultima, sălăjenii să nu plece cu punctaj maxim din deplasarea de la SCMU Craiova (locul trei) şi să se ajungă în ultima rundă ca în meciul direct de la Zalău să se decidă campioana.

În etapa de astăzi, de la ora 17,00, VM Zalău are un meci relativ uşor, în deplasare cu CSM Bucureşti (locul 6), în timp ce SCMU Craiova joacă cu Steaua, la Bucureşti (ora 19,00).

Foto Sonia Baciu:

La feminin, grupa 7-12, CSU Galaţi joacă la Sala „Dunărea” cu SCM Piteşti, de la ora 18,00.

După etapa de astăzi, echipele vor avea o mică pauză, penultima rundă fiind programată peste zece zile, pe 22 aprilie.

Citit 1893 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Aprilie 2017 15:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.