HALTEROFILA Elena Andrieş, prima şi la ”Cupa României”

HALTEROFILA Elena Andrieş, prima şi la ”Cupa României”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sportivii cluburilor gălăţene cu secţii de haltere au reuşit rezultate bune la „Cupa României” pentru seniori, competiţie care s-a desfăşurat timp de mai multe zile la Baza Sportivă de la Bascov, lângă Piteşti, şi care a reprezentat şi criteriu de calificare pentru faza finală a Campionatului Naţional, programat în toamnă. De notat că toţi sportivii gălăţeni de la CSM Dunărea, CSU şi CS Şcolar prezenţi în concursul de la Bascov au reuşit calificarea la finalele Campionatului Naţional, iar şase dintre ei au obţinut medalii în Cupă.

Sportivii pregătiţi de Costel Dimofte şi Mariana Bălan - antrenori la CS Universitatea şi CSS - au urcat de cinci ori pe podium. Campioana naţională Elena Andrieş a primit trofeul „Cupei României” pentru primul loc ocupat la categoria 48 kg, medaliata de la recentele „Europene” având un total de 161 kg. Mariana Tăbăcaru s-a situat pe locul al doilea, iar Mihaela Ilie, Nuţu Bădărău (de la CSU) şi Adriana Ivan (CS Şcolar) au încheiat pe locul trei. Pentru „Naţionale” au mai primit „undă verde” sportivii: Cătălin Rusu, Mihaela Ivan, Bianca Grigoraş, Constantin Carp, Andra Harabagiu şi Alexandru Arabadji, legitimaţi la CS Şcolar şi CS Universitatea.

Clubul Dunărea (antrenori Nicolae Mihai şi Marin Otinceanu) a fost prezent în concurs cu cinci sportivi, toţi calificaţi pentru Campionatul Naţional. Cea mai bună clasare a avut-o Alexandra Alexe (categoria 63 kg), încă la vârsta junioratului - locul al doilea. Ceilalţi calificaţi la „naţionale” sunt Petrică Bălăuţă, Magdalena Bejenariu, Paul Iorga şi Ionela Băleanu.

Citit 2636 ori Ultima modificare Marți, 25 Aprilie 2017 15:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.