La Galaţi, ”Phoenix Junior Cup” la o nouă ediție

La Galaţi, ”Phoenix Junior Cup” la o nouă ediție
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Clubul gălăţean de baschet Phoenix va organiza, la finalul acestei săptămâni, a patra ediţie a turneului „Phoenix Junior Cup”, un turneu internaţional rezervat categoriilor de vârstă Under 10 şi Under 12. În acest an, la Galaţi, pe lângă echipele de la Phoenix vor participa şi două cluburi din Serbia şi Bulgaria, OKK Junior Niş, respectiv Buba Basket Sofia.

Conform lui Florin Nini, preşedintele clubului, trecerea la nivel internaţional a turneului s-a realizat şi datorită prezenţei în cadrul clubului a sârbului Dalibor Dixon Destanovici - directorul Centrului de copii şi juniori. „La realizarea acestui turneu internaţional a ajutat foarte mult Dixon, care a uşurat comunicarea cu echipele din Serbia, astfel că în acest an turneul va fi unul internaţional”. 

Turneul se va desfăşura la Sala „Florin Balaiş” (ex - "Puşkin", de pe strada Mihail Bravu) şi pe terenul în aer liber de lângă Sala Sporturilor. Mâine se vor disputa primele meciuri, astfel: la Under 12 la Sala Puşkin (ora 9,00), iar Under 10 la Polivalentă (ora 9,30), iar sâmbătă, cu începere de la ora 9,30, ambele categorii vor juca la Sala Sporturilor. Duminică, de la ora 8,30 se vor disputa finalele celor mici, ca apoi, de la ora 11,00 să aibă loc finalele celor de la Under 12.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret şi Liceul cu Program Sportiv.

Citit 5053 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Aprilie 2017 15:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.