OȚELUL, victorie în "Cupa României"
Foto: Sonia Baciu

OȚELUL, victorie în "Cupa României"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Faza judeţeană a "Cupei României" şi-a derulat, miercuri, meciurile tur ale etapei a treia, sferturile de finală, în care au ajuns şapte echipe din Liga a IV-a şi performera celui de-al cincilea eşalon, Flacăra Pechea.

Între competitoare se află, evident, şi pretendenta la promovarea în Liga a III-a, SC Oţelul, care în etapa precedentă câştigase în deplasare, cu 8-0, în dauna celor de la ASC Lascăr Schela. Miercuri, „oţelarii” au jucat la Galaţi şi au primit vizita celor de la Siretul Piscu. A fost un meci câştigat lejer de echipa renăscută de suporteri, cu 3-0, chiar şi în condiţiile în care au fost menajaţi câţiva dintre jucători.

“A fost un meci mai puţin reuşit, în care le-am dat posibilitatea să joace şi celor care au evoluat mai puţin în partidele precedente, ţinând cont că jucăm din trei în trei zile. S-a văzut şi în teren că nu au mai jucat de mult timp împreună, ieşindu-şi puţin din ritm. Important este că am învins”, a declarat, după meci, antrenorul Stelian Bordieanu.

Pentru învingători au punctat: R. Gheorghe, Perju şi Pavel.

Sub bagheta unei brigăzi de arbitri cu Bogdan Balaban, la centru, s-au aliniat formaţiile:

Oţelul: Tofan - Neagu, Scutaru, R. Codreanu, Serea, Manău, Năpârlică, Ţâmpău, R. Gheorghe - Perju, Pavel. Au mai intrat: Radu, Ciurea, I. Codreanu şi Tudosă.

Siretul: Călin - Grosu, Stoica, Dănăilă, I. Cristea - Niţu, Ciobotaru, Pană, J. Cristea - Vasilache şi Gurău. Au mai intrat: Pleşcan, Spiru, Lăcătuş şi Vlad (antrenor Gelu Constandache).

În celelalte trei partide s-au înregistrat rezultatele: Gloria Iveşti - Victoria Independenţa 0-1 (marcator Nicu Butuc, care este şi antrenorul formaţiei), Unirea Braniştea - Avântul Vânători 2-2 (marcatori: Vlad şi Ghibirgiu, respectiv, Misăilă şi Constantinescu) şi Flacăra Pechea - Zimbrul Slobozia Conachi 2-5 (Radu şi Oană, respectiv, Burghelea 2, Lupu, State şi M. Grigoraş).

Echipele calificate în semifinale vor fi cunoscute după partidele retur, programate miercurea următoarea (24 mai).

Citit 4787 ori Ultima modificare Joi, 18 Mai 2017 15:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.