Liga Mol, incertă pentru CSM Dunărea

Liga Mol, incertă pentru CSM Dunărea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În sezonul 2016-2017, 11 echipe din trei ţări - Ungaria (opt), România (trei - Corona Braşov, HS Miercurea Ciuc şi CSM Dunărea) şi Serbia (una) - au participat în Liga Mol. CSM Dunărea Galaţi s-a aflat la prima sa prezenţă în această competiţie, încheind întrecerea pe locul 9, cu 14 victorii (6 în prelungiri) şi 26 înfrângeri (3 în prelungiri).

Conform site-ului Jégkorongblog, în acest an sunt aşteptate schimbări cu privire la echipele ce vor fi prezente în competiţie. Astfel, Vienna Capitals (Austria) ia în considerare posibilitatea înscrierii în Liga Mol, în timp ce formaţia din Belgrad (clasată pe locul 10) se gândeşte să se retragă.

În ceea ce priveşte echipa gălăţeană, situaţia este una incertă, în acest moment. "Deocamdată, nu am luat o decizie, dacă ne înscriem sau nu. Urmează ca, în perioada imediat următoare, să avem discuţii cu autorităţile locale, să vedem dacă vom avea sprijin în acest sens. La bugetul pe care îl avem în acest moment, nu putem face faţă cheltuielilor de participare în Liga Mol", a declarat Mihai Brandabur, directorul CSM Dunărea.

Citit 2212 ori Ultima modificare Joi, 25 Mai 2017 19:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.