HOCHEI | Verdict dur primit prin e-mail. Liga MOL a exclus Dunărea Galaţi

HOCHEI | Verdict dur primit prin e-mail. Liga MOL a exclus Dunărea Galaţi
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

După doar un singur sezon în Liga MOL, echipa gălăţeană Dunărea părăseşte această competiţie. Dacă la ultima reunire a comitetului de organizare încă se mai aştepta clarificarea poziţiei clubului gălăţean în ceea ce priveşte bugetul, de ieri lucrurile sunt clare, CSM Dunărea nu mai este primită printre participante.

Surse foarte informate ne-au spus că pe adresa de e-mail a clubului s-a primit ieri o notificare din partea Ligii MOL prin care se informează că s-a luat decizia ca CSM Dunărea să nu mai fie acceptată în sezonul următor. Printre motivele invocate în notificare se află înfrângerile la diferenţe mari de scor din ultimele trei meciuri jucate în Ungaria (9-0, 15-2, 12-1), aluzie la desconsiderarea competiţiei fiind şi menţionarea faptului că în aceste ultime partide Dunărea a renunţat la portarul titular de până atunci, Lakosil. De asemenea, cei de la Liga MOL mai spun că au informaţii (reale, de altfel) că Dunărea nu are încă asigurat bugetul pentru participarea în noul sezon.

Mihai Brandabur, directorul general al CSM Dunărea, a spus că refuză să comenteze această situaţie până când va avea o nouă întâlnire cu cei din conducerea Primăriei Galaţi.

Fără lot pentru sezonul următor

În acest moment situaţia campioanei naţionale din 2015 şi 2016 este mai mult decât îngrijorătoare, cu doar maxim trei jucători sub contract. O plecare certă este cea a lui Ede Mihaly, care a semnat cu cei de la Corona Braşov. Prin comparaţie, echipa braşoveană şi-a cam stabilit în linii mari hocheiştii de cetăţenie română pe care-i va avea în lot sezonul următor, Corona anunţând că are contracte cu 24 de jucători.

Mai mult, în timp ce Dunărea nu are mai nimic concret în ceea ce priveşte componenţa lotului, la echipa braşoveană a şi avut loc, ieri, reunirea lotului, care va fi urmată de vizita medicală şi începerea antrenamentelor.

CSM Dunărea încheiase sezonul 2016-2017 al Ligii Mol pe locul 9 din 11 participante.

Citit 11427 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Iunie 2017 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.