Volei. Transferuri de marcă, pentru titlul de campioană

Volei. Transferuri de marcă, pentru titlul de campioană
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Campania de transferuri continuă, cu bune rezultate, la Clubul de volei Arcada. Cu jucători care au evoluat şi în sezonul trecut sub culorile acestui club, la care se adaugă noile achiziţii, echipa de top a voleiului masculin românesc a ajuns la 11 componenţi.

În weekend, a semnat pentru Arcada al cincilea nou-venit. Este vorba despre un jucător valoros, venit din campionatul Greciei, Lucas Victor Ferreira Rangel (foto), un brazilian de 26 de ani şi 2,06 m înălţime. Evoluează pe postul de centru şi este foarte eficient la blocaj. Ultimul club la care a jucat este Panathinaikos Atena.

Brazilianul se adaugă celorlalte achiziţii făcute în această vară. Noii transferaţi, cu care clubul gălăţean speră să facă pasul cel mare spre mult-râvnitul titlu naţional, sunt patru jucători de echipe naţionale: Luca Suljagici, din Macedonia, liberoul sârb Neven Majtorovici, românul Marius Bala, ultima dată la vicecampioana naţională SCM "U" Craiova, şi grecul de 26 de ani Dima Filippov. Cu toţii sunt jucători pe care se poate conta, valoroşi şi cu multă experienţă internaţională. Din lotul gălăţean mai fac parte şase jucători care au evoluat pentru Arcada şi în sezonul trecut: Filip Despotovski, Andrei Spînu, Şerban Paşcan, Liviu Cristudor, Mihai Dumitrache şi George Zahar.

Nu mai fac parte din echipa Arcadei: Nemanja Radovici, plecat în Elveţia, Gradinarov, ajuns în Portugalia, şi Caio de Pra, transferat la Dinamo Bucureşti, echipă nou-promovată în primul eşalon - Divizia A1. În ceea ce îi priveşte pe Bojan Janici şi Nikola Rosici, primul a renunţat la activitatea competiţională, fiind team-managerul Selecţionatei Serbiei, iar la al doilea s-a renunţat.

Managerul clubului, Mirel Zaharescu, implicat în tot ce mişcă în cadrul grupării, ne spunea, ieri, că "ne mai interesează un principal, un trăgător "fals" şi un jucător pentru zona patru, cu recepţie eficientă (foarte bun la preluare).

Pregătirile vor debuta pe 15 august, după care va fi turneul "Cupa Arcada" şi primul meci oficial - Supercupa României, cu Volei Municipal Zalău (30 septembrie). Debutul în noul campionat va avea loc pe 7 octombrie, când Arcada va primi replica CS Municipal Bucureşti.

Gh. Arsenie

Citit 1726 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2017 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.