Campania "Mingi în şcoli" revine în România

Campania "Mingi în şcoli" revine în România
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

România are una dintre şcolile de handbal cu cea mai mare tradiţie din lume, iar performanţele înregistrate de acest sport în ultimii ani stau mărturie în acest sens. Pentru ca tradiţia şi bucuria să meargă mai departe, prin copiii care descoperă acum frumuseţea handbalului, brandul Fa şi Federaţia Română de Handbal continuă şi anul acesta campania “Mingi în şcoli”.

Demarată anul trecut, campania a atras 477 de şcoli participante, reuşind să selecteze şi să doteze peste 200 de şcoli cu 2.226 mingi.

Proiectul continuă şi anul acesta, cu acelaşi scop, de a facilita accesul elevilor din întreaga ţară la handbal şi de a susţine viitoarea generaţie de campioni ai României. Campania ”Mingi în şcoli” este susţinută prin intermediul platformei www.mingiinscoli.ro, precum şi în hipermarketurile şi supermarketurile din întreaga ţară.

Astfel, până la finalul lunii august, oricine achiziţionează produse din gama FA (cu excepţia săpunului solid), va contribui la campania de susţinere a handbalului românesc. De asemenea, orice persoană care îşi doreşte ca şcoala sa să fie înscrisă în campanie şi să primească mingi de handbal, poate completa formularul de campanie, din secţiunea ”Înscrie o şcoală”.

”Succesul campaniei de anul trecut ne-a încurajat enorm. Nu numai că s-au înscris multe şcoli, dar am şi primit foarte multe mesaje frumoase, care ne-au arătat că handbalul este un sport foarte îndrăgit de adulţi şi de copii, deopotrivă. Ar fi păcat ca din lipsa dotărilor din sălile de sport ale şcolilor să nu le oferim copiilor ocazia să practice acest sport şi, de ce nu, astfel să îi descoperim pe viitorii campioni”, a declarat Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

Şcolile care au primit mingi în cadrul campaniei din 2016 se pot înscrie anul acesta pentru a participa la o tombolă, în urma căreia va fi oferit un echipament complet, de 15 tricouri şi 15 şorturi, pentru echipa de handbal a şcolii.

Citit 1073 ori Ultima modificare Joi, 06 Iulie 2017 19:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.