Jucători ai OȚELULUI, campioni şi la minifotbal

Jucători ai OȚELULUI, campioni şi la minifotbal
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Campionatul organizat de Asociaţia de Minifotbal Galaţi a avut finala marţi seară, care a fost câştigată de echipa la care evoluează doi fotbalişti de la Oţelul, unul de la Sporting Lieşti, dar şi un vicecampion naţional la futsal cu United.

Meciul care a decis câştigătoarea campionatului organizat la baza "Galactic" s-a disputat între formaţiile Atletico Abcoz şi Viitorul, o adevărată finală, jucată odată cu ultima etapă. Partida a fost câştigată de prima formaţie cu 4-1, după un joc spectaculos şi mai echilibrat decât o arată scorul final.

MVP-ul finalei a fost atacantul de la Suporter Club Oţelul, Cristian Bahnaşu, care şi-a arătat şi pe teren mic calităţile de golgheter, marcând trei dintre golurile campioanei. Pe lângă Bahnaşu, Atletico a mai avut în componenţă încă un fotbalist de la Oţelul, portarul Alexandru Vlasie, alături de Dragoş Voicu, de la echipa de Liga a III-a Sporting Lieşti, şi Octavian Cireş, vicecampionul naţional la futsal, cu United. De asemenea, la Atletico Ancoz a jucat şi Cristi "Cici" Crăciun, fostul fotbalist de la Oţelul.

Ceilalalţi jucători din lotul campioanei Atletico prezenţi la finală au fost: Costel Crăescu "Schmeichel", Florin Bădăru, Ciprian Tofan, Sorin Cireş, Ionuţ Ciotârcă (a înscris un gol în finală), Daniel Movileanu, Dumitru Horovei, Ionel Petrea şi Nicuşor Zontea. Din lot au mai făcut parte, printre alţii, Constantin Iurea, Claudiu Muha,  Narcis Daniel, Cornel Ichim, Silviu Fălcaru, Maradona Chiriac (ex-Metalosport), Giani Gheorghiţă, Marian Trincă.

Atletico Abcoz a terminat pe primul loc în play-off, cu 73 de puncte, în timp ce Viitorul a încheiat pe locul trei, la egalitate de puncte, 68, cu ocupanta locului secund, Inter.

La finală au asistat, printre alţii, Liviu Ciubotariu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, şi directorul sportiv al SC Oţelul, Sorin Haraga, cei doi făcând premierea finaliştilor la festivitatea de după meci. Pe lângă medalii şi trofeul de campioană, echipa câştigătoare a Campionatului de Minifotbal "Pepsi" a primit şi un premiu financiar, suma de 5.000 de lei.

Citit 2535 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iulie 2017 19:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.