Patricia Ţig, învinsă în primul tur la Bastad (Suedia)

Patricia Ţig, învinsă în primul tur la Bastad (Suedia)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: Gălăţeanca Patricia Ţig, locul 135 în ierarhia mondială, a fost învinsă în primul tur al turneului WTA de la Bastad (Suedia). Ţig a pierdut, scor 6-2, 6-3, în faţa olandezei Arantxa Rus (locul 146), jucătoare venită din calificări. 


Gălăţeanca Patricia Ţig, locul 135 în ierarhia mondială, va juca direct pe tabloul principal al turneului WTA de la Bastad (Suedia), dotat cu premii de 226.750 de dolari. În primul tur, Patricia Ţig va avea ca adversară o jucătoare venită din calificări.

Iniţial, gălăţeanca se afla pe tabloul preliminariilor, dar a intrat pe cel principal în urma retragerii Soranei Cîrstea. Turneul de la Bastad este ultimul turneu WTA ce se va disputa pe zgură în acest sezon.

Pe tabloul principal de la Bastad se mai află două românce, Irina Bara (venită din calificări) şi Irina Begu, care va juca, astăzi, împotriva franţuzoaicei Caroline Garcia.

Altfel, Irina Begu a câştigat, duminică seara, alături de Raluca Olaru, finala probei de dublu la BRD Bucharest Open, cu 6-3, 6-3, în faţa cuplului Elise Mertens (Belgia)/ Demi Schuurs (Olanda), devenind prima jucătoare română cu victorii la simplu şi dublu în acelaşi turneu WTA, după Virginia Ruzici în 1985.

Irina Begu, care câştigase cu câteva ore înainte şi finala probei de simplu, 6-3, 7-5 cu Julia Goerges (Germania), a reuşit să treacă peste oboseala acumulată şi să îşi adjudece al cincilea titlu WTA la dublu, după Rio de Janeiro 2014, Seoul 2014, 's-Hertogenbosch 2013 şi Hobart 2012. În urma acestei victorii, Begu a urcat în clasamentul WTA până pe locul 38.

Citit 1479 ori Ultima modificare Marți, 25 Iulie 2017 14:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.