Guvernul şi Europa League

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ce speranţe să tragem înaintea marelui meci cu Franţa – provocarea pentru selecţionerul Răzvan Lucescu este mare! – când vedem super-vedete ca Diarra, Ribery, Benzema şi Henry în lotul „cocoşilor galici”?

Noi avem una şi bună, Mutu, despre care se aude că ar cocheta cu retragerea! Mai este şi Chivu, dar nu-i exclus ca „il capitano” să se accidenteze până sâmbătă. Poate n-or cădea ai noştri la Paris pe post de Cocoşatul de la Notre Dame…

* S-a tot vorbit zilele trecute despre sumbra eventualitate ca Adi Mutu să renunţe la activitatea care l-a făcut celebru. Datoria către Chelsea Londra, acele 17 milioane de euro, ar fi uriaşul obstacol din calea sa, anunţă presa străină.

Imediat însă a ieşit la rampă Nicu Gheară, om de litere – e drept, numai câteva. „Nimeni nu-l poate opri pe Mutu!”, a ordonat pacificatorul care sălăşluieşte la Ibiza. N-ar fi rău ca regula să fie respectată şi de fundaşii francezi Abidal şi Evra la partida de la finele săptămânii.

* După revolta minerească a dinamoviştilor în play-off-ul Europa League – am mai vorbit despre evenimentul care a sensibilizat o ţară întreagă – microbiştii autohtoni au despre ce vorbi.

Sunt patru echipe mioritice în cea de-a doua competiţie continentală şi câte trei adversari de fiecare. Asta mi se pare, clar, diversiune guvernamentală. Aşa uită românaşul de şomaj, criză mondială, gripă porcină şi impozit forfetar. Mulţumim Guvernului Boc pentru aceste calificări!

* Era să omit grupa de Champions League a Unirii Urziceni. Antrenorul Dan Petrescu are dreptate când spune că presa i-a adus un mare deserviciu decretând că ialomiţenii au avut noroc la tragerea la sorţi. Sevilla, Glasgow Rangers şi Stuttgart nu sunt Barcelona sau Inter, dar nici Viitorul Însurăţei sau CS Vişina Nouă…

* Mircea Sandu nu se arată speriat de zvonurile conform cărora la următoarele alegeri ale Federaţiei Române de Fotbal ar putea fi înlăturat. Ba chiar ia în derâdere un proces, până la urmă, democratic. „Nimeni nu mă poate da jos din fruntea FRF”, zice Naşu’. Probabil că domnul Gheară nu-i străin de convingerea lui Mircea Sandu.

Citit 559 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.