Şase zile până la noul sezon în Liga Naţională de handbal feminin

Şase zile până la noul sezon în Liga Naţională de handbal feminin
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fetele de la Oţelul vor debuta, însă, pe 8 septembrie, cu multipla campioană Oltchim Rm. Vâlcea *

Pe 5 septembrie se va da startul într-o nouă ediţie a primului eşalon handbalistic feminin – Liga Naţională, competiţie în care evoluează şi echipa gălăţeană Oţelul.

Pentru gălăţence va fi un sezon dens, de noi încercări. După cum se ştie, elevele antrenoarei Gabriela Artene (director sportiv Constantin (Dinu) Cojocaru) vor lupta pe două fronturi – campionat şi „Cupa EHF”.

În vederea trecerii cu succes a viitoarelor examene, jucătoarele au participat la o susţinută campanie de pregătire. Au început cu o perioadă de refacere la Mangalia şi au continuat cu cantonamentul de la Predeal unde s-a pus mare accent pe acumulările fizice.

A urmat perioada precompetiţională, cu numeroase jocuri de verificare. Datorită faptului că lotul nu a fost compact încă de la început, conducerea tehnică mai are serios de lucru la omogenizare. Este capitolul căruia i se va acorda cea mai mare atenţie în zilele următoare.

Până în prezent Oţelul a susţinut 9 partide de verificare, dintre care 6 câştigate şi 3 pierdute. Ultimele două meciuri s-au disputata în weekendul trecut, la Brăila, unde gălăţencele au înregistrat o victorie: 29-21 cu Tomis Constanţa şi o înfrângere în faţa echipei locale HC Dunărea: 22-29.

Iată şi lotul folosit în aceste două jocuri: Ramona Bocăneală, Andreea Polocoşer – Cătălina Cioaric, Maricica Trandafir, Amelia Busuioceanu (foto), Carmen Gheorghe, Nicoleta Tudor, Daciana Curtean, Nicoleta Iacob, Tatiana Alifanova, Delia Mărginean, Marcela Malac şi Roxana Lopătaru. Din lot mai face parte Raluca Dobca – accidentată.

În perspectiva imediată este transferul Nadejdei Kalaşnikova (Lituania), care a efectuat un stagiu de pregătire în această campanie alături de elevele Gabrielei Artene.

Campionatul va debuta, aşadar, pe 5 septembrie. Oţelul, însă, va susţine primul meci al actualului sezon marţi, 8 septembrie, de la ora 17,00, în Sala „Traian” din Rm. Vârlcea. Evident adversară va fi multipla campioană naţională Oltchim!

Citit 616 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.