Oţelul continuă cu Dorinel Munteanu

Oţelul continuă cu Dorinel Munteanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* S-a vorbit clar, răspicat despre demisia antrenorului în repriza secundă a meciului cu Urziceniul, dar şi la finalul acestuia * Munteanu s-a întâlnit sâmbătă cu directorul general Marius Stan şi rămâne pe poziţii * În această săptămână vor fi luate, totuşi, câteva măsuri punitive la adresa jucătorilor *

„Lasă-ne, până nu ne bagi în B!”

Măcelul de vineri seară, 1-4 cu Unirea Urziceni, a atras furia suporterilor. Încă din minutul 60 al partidei, vehemenţii din tribune scandau numele fostului tehnician al Oţelului, iar când au lăsat lozinca „Grigoraş, Petre Grigoraş” deoparte, au cerut demisia, inventând şi un slogan care l-a derutat şi mai tare pe antrenorul roş-alb-albaştrilor: „Dorinel, lasă-ne / Până nu ne bagi în B!”

S-a lăsat şi cu o întrevedere ad-hoc a „ultraşilor” cu fostul internaţional, Dorinel Munteanu fiind nevoit să răspundă mai bine de jumătate de oră la întrebările celor care rămăseseră cu ochii umflaţi, de parcă sudaseră, după ce luaseră ultima dată contact cu tabela de marcaj. 

Le-a cerut răbdare

„Dorinele, când o să câştigăm şi noi?”, „Mai ieşim din pasa asta?” sau „De ce-l bagi pe X şi nu pe Y” au fost unele dintre mesajele fanilor, iar Munteanu, foarte calm, a încercat să le explice de ce Oţelul a coborât în văgăunile clasamentului Ligii I, în loc să se situeze în prima jumătate a ierarhiei, conform obiectivului stabilit.

„Sunt antrenor nou, am venit cu poftă de muncă, am încredere în echipă, vă rog să aveţi răbdare cu noi”, le-a transmis, printre altele, Munti, căruia nu-i venea să creadă câtă presiune există şi la Galaţi pentru orice rezultat.

„Nu pot să vorbesc despre demisie, chiar dacă publicul mi-a cerut-o. După ce voi discuta cu domnul Marius Stan, voi comenta şi acest subiect”, a spus Dorinel la finele unei zile de coşmar pentru gruparea roş-alb-albastră.

Nu va fi demis

Şi directorul general Marius Stan a stat de vorbă cu unii suporteri, iar prin declaraţia făcută vineri seară părea că va tăia în carne vie încă de sâmbătă dimineaţă.

„Nu suport umilinţa şi voi lua măsuri urgente. Mai multe nu pot spune la cald pentru că ar însemna să vorbesc foarte mult şi foarte urât”, s-a răstit conducătorul clubului. Măsurile - probabil unele sancţiuni de ordin financiar - vor fi luate în zilele următoare.

Cert este că Stan şi Munteanu s-au găsit sâmbătă şi au discutat preţ de o oră şi ceva şi, cel puţin pentru moment, contractul celui mai selecţionat „tricolor” rămâne în derulare. Oţelul defilează tot cu Dorinel, dar trebuie să scoată neapărat primele puncte după o secetă de trei etape…

Comentariu foto: Dorinel Munteanu şi-a pus fanii în cap după eşecul la scor cu Unirea Urziceni, scor 1-4

Citit 1294 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.