Gabi Paraschiv arată vestiarul cu degetul

Gabi Paraschiv arată vestiarul cu degetul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gabi Paraschiv a afirmat că există probleme în lot şi că asta duce la rezultate de doi lei *

Nemulţumit că după înfrângerea cu Steaua, atunci când Oţelul ar fi putut marca cel puţin două goluri, Gabriel Paraschiv (foto) a răbufnit şi la finalul jocul cu Unirea Urziceni.

„La antrenamente suntem trup şi suflet, iar la meciuri ne pierdem luciditatea. Probabil lipsa unei foarte bune atmosfere în cadrul lotului este cauza rezultatelor mai puţin satisfăcătoare”, a afirmat căpitanul roş-alb-albaştrilor, lăsând să se înţeleagă că în vestiar este buba cea mare.

„Dacă am fi fost o echipă experimentată şi am fi intrat cu 1-1 la pauză, nu ştiu dacă Unirea ar mai fi avut posibilitatea să ne mai dea încă trei goluri. La acel gol de 2-1 al lui Maftei, au fost probleme cu zidul, pentru că acolo trebuia să fie mai mulţi oameni înalţi, pe când noi am fost numai trei şi, după părerea mea, asta înseamnă lipsă de concentrare”, a adăugat cel mai experimentat jucător din tabăra gălăţeană.

Când ştii că trebuie să te afli în „zid” pentru a stopa un şut din lovitură liberă, şi totuşi n-o faci, nu se cheamă lipsă de concentrare, ci absenţa profesionalismului!

Citit 1094 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.