Fetele de la CSU, încă în vacanţă
Foto: Sonia Baciu

Fetele de la CSU, încă în vacanţă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa feminină de volei CS Universitatea mai are încă suficientă vacanţă, reluarea pregătirilor fiind programată spre finalul lunii, pe 28 august. Formaţia gălăţeană a evoluat în primul eşalon sezonul trecut, dar a încheiat pe loc retrogradabil. În viitorul sezon, care va începe la mijlocul lunii octombrie, CSU o va lua de la capăt, urmând să joace în divizia secundă, cu ambiţia de a câştiga Seria Est şi de a reveni în prima ligă, conform lui Mihai Pantea, directorul clubului.

"Pregătirile în vederea noului sezon competiţional vor demara pe 28 august. Acestea vor avea loc în Galaţi, completate de mai multe meciuri de verificare. În ceea ce priveşte lotul de jucătoare, antrenoarea Ileana Berdilă va avea la dispoziţie, în mare măsură, cam aceleaşi voleibaliste din campionatul trecut. Lor li se vor alătura trei jucătoare valoroase, cu care echipa să poată face faţă competiţiei, iar la finalul ei să ne putem îndeplini obiectivul, revenirea în eşalonul de elită", a spus Mihai Pantea.

Citit 875 ori Ultima modificare Joi, 03 August 2017 16:46

1 comentariu

 • postat de sorinz
  Sâmbătă, 05 August 2017 10:39
  Multumim Dl. Arsenie ptr. vesti! Ce se intampla cu echipa de fotbal? Se inscrie CSU in liga IV? Sunt sanse ca fotbalul studentesc galatean sa revina in activitate?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.