Oţelul şi Avântul Valea Mărului joacă astăzi

Oţelul şi Avântul Valea Mărului joacă astăzi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Au mai rămas doar două săptămâni până la startul meciurilor unei noi ediţii a Ligii a III-a de fotbal, motiv pentru care echipele gălăţene şi-au intensificat pregătirile.

Nou-promovata SC Oţelul şi-a programat un nou astfel de meci de verificare. Astăzi, de la ora 10,30, pe propriul teren de la "Oţelul", echipa antrenată de Damian Băncilă va primi replica colegei de eşalon Delta Tulcea. Va fi un examen autentic pentru tinerii jucători gălăţeni, întrucât partenera lor de întrecere este o echipă cu vechi state de serviciu în cel de-al treilea eşalon şi cu prestaţii notabile.

Avântul Valea Mărului va juca, tot astăzi, cu Muncitorul Ghidigeni, echipă fruntaşă în Liga a IV-a, în sezonul trecut. Meciul se va disputa la Valea Mărului şi va începe la ora 11,00. Va fi al cincilea joc de pregătire pentru echipa vălmăreană, după 1-2 la CSM Focşani, 2-0 cu Lieşti, 2-2 cu Sportul Chiscani şi 4-2 cu CSM Focşani.

Sporting Lieşti a susţinut până acum patru partide amicale (ultima, la Victoria Cazasu, din judeţul Brăila, scor 6-0), iar actualul weekend va fi fără meci. Următorul joc va avea loc marţi, 15 august, cu o echipă brăileană, Sportul Chiscani sau Voinţa Traian.

La cealalată echipă gălăţeană din Liga a III-a, Metalosport, se fac în continuare eforturi pentru alcătuirea unui lot competitiv de jucători. "În cursul acestei săptămâni, au avut loc mai multe trialuri, supravegheate de antrenorul Ion Balaur. S-a format un lot de 15-16 jucători, dintre aceştia 5-6 fiin juniori din propriul centru. Ne preocupă în continuare această problemă, ca şi cea de ordin financiar, iar din 14 august vrem să demarăm programul de pregătire la cote maxime. Au mai rămas două săptămâni până la startul oficial şi nu mai avem timp de risipit", ne-a declarat Dorin Butunoiu, preşedintele clubului.

Altfel, FR Fotbal programase pentru astăzi startul echipelor de juniori A şi B, în Campionatul Naţional. În ultimul moment, forul naţional a anunţat că această competiţie va începe săptămâna viitoare, pe 19 august. Galaţiul va fi prezent cu echipele cluburilor Oţelul, Dunărea şi Liceul Sportiv.

Totodată, în acest final de săptămână, patru echipe gălăţene de copii, de 8, 9 şi 10 ani, participă la un puternic turneu internaţional în oraşul de sub Tâmpa. Şi-au anunţat participarea la "Braşov Cup" numeroase echipe din România, Polonia, Serbia, Bulgaria şi Republica Moldova.

Oţelul Galaţi - Delta Tulcea, ora 10.30, Stadionul "Oţelul"

Avântul Valea Mărului - Muncitorul Ghidigeni, ora 11.00, stadionul din Valea Mărului 

 

Citit 2617 ori Ultima modificare Vineri, 11 August 2017 21:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.