Oțelul și Avântul, victorii în amicalele

Oțelul și Avântul, victorii în amicalele
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Echipa de fotbal SC Oţelul Galaţi, nou promovată în Liga a III-a, a câştigat, scor 6-1 (1-0), în faţa formaţiei Delta Dobrogea Tulcea, grupare din acelaşi eşalon, într-un joc amical disputat pe Stadionul "Oţelul". Într-o altă confruntare, Avântul Valea Mărului s-a impus, scor 5-0, în faţa Muncitorului Ghidigeni.

Golurile "oţelarilor" au fost marcate de Bahnaşu (min. 37), Crihană (54), Muscă (69), Perju (83), David (85) şi Cârlig (87), în timp ce pentru tulcenii a înscris Moise (66).

De precizat că, din minutul 66, oaspeţii au avut în poartă un jucător de câmp, după ce rezerva portarului s-a accidentat şi nu a mai putut continua partida.

Antrenorul Damian Băncilă a început jocul în următoarea formulă: Udeanu - Stoian, Maftei, Sălăgeanu, Sevastian - Gâţă, Vasile - Bârlădeanu, Crihană, Bahnaşu - Muscă. În repriza secundă au mai evoluat: Vlasie, Oprea, Perju, Silvestre, Chiriac, Moglan, Cîrlig, Pavel, David (jucător aflat în probe) şi John Ibeh, fost campion cu Oţelul, aflat şi el în pregătire cu formaţia gălăţeană.

Următorul joc de verificare al gălăţenilor va avea loc, miercuri, ora 17,00, în deplasare, cu Viitorul II Constanţa (Liga a III-a).

Pentru SC Oţelul, aceasta a fost al treilea meci amical, după cele două din turneul de săptămâna trecută, de la Braşov, unde a înregistrat o victorie (4-2, după loviturile de departajare, cu CSA Steaua) şi o înfrângere (0-3, cu Petrolul Ploieşti).

"Ţin să-mi felicit echipa pentru ambiţia şi determinarea  de care a dat dovadă în acest joc, în ciuda caniculei, care consider că a influenţat randamentul ambelor formaţii. Referitor la perioada de două săptămână şi jumătate de când am preluat echipa, am făcut 25 de ore de pregătire, în care am pus accent pe factorul fizic, în proporţie de 80 la sută, tehnic şi tactic, câte 10 la sută. După cele trei meciuri amicale, nu pot să afirm că suntem pe un drum ascendent", a declarat Băncilă la Lider FM.

Valea Mărului, scor  cu "muncitorii"

Al cincilea meci de verificare al echipei Avântul Valea Mărului din această vară a coincis cu un succes la scor (5-0), semn că vălmărenii privesc cu încredere startul în noul sezon, unde anul trecut au ocupat locul al cincilea. Este adevărat că partenerul de joc, Muncitorul Ghidigeni, a fost dintr-un eşalon inferior (Liga a IV-a), dar scorul demonstrează totuşi apetitul de gol al învingătorilor, precum şi faptul că echipa are, şi în acest moment, faţă de Liga a III-a. Autorii celor cinci reuşite au fost: Ionuţ Cristian 2, Gârleanu, Roşu şi Petică.

Antrenorul Valentin Cramer (secund Cătălin Curtean) a trimis în teren următorul “unsprezece”: Chiriţescu - Apostol, Căldăraru, Popa, Bălan - Dănăilă, D. Voicu, T. Marin, Dodan - I. Cristian, Gârleanu. Au mai intrat: D. Constantinescu, Zaharia, Al. Marin, Petică, Antofe, Istrate, Toma, Roşu, Condurache şi Ţocu.

Sporting Lieşti a avut sâmbătă liberă la meciuri, ziua fiind folosită pentru antrenament. Următorul meci de verificare este anunţat pentru marţi, când lieştenii vor întâlni o echipă brăileană - Sportul Chiscani sau Voinţa Traian.

În ceea ce o priveşte pe Metalosport, aceasta a anunţat intrarea în linie dreaptă cu pregătirile, începând de luni, iar miercuri este posibil să susţină un prim "amical", cu echipa din Ghidigeni.

Citit 2605 ori Ultima modificare Luni, 14 August 2017 11:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.