Tecău/Rojer au câştigat trofeul de la Winston-Salem
Foto: sursă foto Internet

Tecău/Rojer au câştigat trofeul de la Winston-Salem
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au câştigat finala turneului de categorie ATP 250 de la Winston-Salem (Statele Unite ale Americii), cu scorul de 6-3, 6-4, în faţa perechii sud-americane formate din Julio Peralta şi Horatio Zeballos (Chile / Argentina). Acesta este al treilea trofeu al sezonului pentru Tecău şi Rojer, după cele din Dubai (martie) şi Geneva (mai). Perechea româno-olandeză primeşte o gură de oxigen importantă înainte de ultimul turneu de Grand Slam anului.

Tecău şi Rojer nu şi-au pierdut serviciul la Winston-Salem şi au motive să spere că vor reuşi în sfârşit să depăşească faza optimilor de finală într-unul dintre cele patru concursuri de Grand Slam ale anului - un rezultat-salvator pe ultima sută de metri a sezonului 2017, după eliminarea din primul meci de la Wimbledon.

Tecău nu a depăşit niciodată faza sferturilor de finală la US Open (2011 şi 2015), în timp ce Rojer se mândreşte cu semifinala din 2012, jucată alături de Aisam-Ul-Haq Qureshi - cel mai bun rezultat al carierei la Flushing Meadows.

Citit 749 ori Ultima modificare Luni, 28 August 2017 00:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.