Volei. Cantonament aproape de final, încep meciurile amicale

Volei. Cantonament aproape de final, încep meciurile amicale
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Au trecut două săptămâni de când voleibaliştii echipei gălăţene Arcada au începutul stagiul de pregătire centralizată de la Cheile Grădiştei. A fost o perioadă de pregătiri intense, cu scopul realizării unor acumulări fizice pe măsura ambiţiilor, câştigarea primului titlul de campioană. În a doua parte a acestui cantonament, s-a lucrat destul de mult şi în ceea ce priveşte pregătirea specifică, cu mingea.

La acest stagiu au participat 14 jucători, plus doi juniori de la CS Şcolar. De duminică, s-a alăturat lotului şi liberoul sârb Neven Majstorovici, după ce a participat cu selecţionata ţării sale la Campionatul European din Polonia, competiţie pe care a încheiat-o cu obţinerea medaliei de bronz (2-3 cu Germania, în semifinală, 3-2 în finala mică, cu Belgia).

Lotul aflat în cantonament îi are în componenţă pe: Filip Despotovski, Andrei Spânu, Şerban Paşcan, Liviu Cristudor, George Zahar, Marian Bala, Luka Suljagici, Neven Majstorovici, Dima Filippov, Lucas Ferreira Rangel, Adrian Gontariu, Jani Jeliazkov şi Nicola Kovacevici. Cu Arcada, la Cheile Grădiştei, s-a antrenat şi Mihai Dumitrache, dar acesta se va transfera la CSM Bucureşti.

Echipa gălăţeană va încheia mâine această importantă parte a pregătirilor noului sezon, când va reveni în Galaţi, urmând apoi să treacă în etapa următoare, a jocurilor de verificare. Primele meciuri amicale vor avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, la Galaţi, clubul urmând să organizeze o nouă ediţie a “Cupei Arcada”. Turneul va avea loc de vineri până duminică şi va fi unul foarte puternic. Pe lângă vicecampioana Arcada, vor mai participa echipa campioană VM Zalău, Steaua Bucureşti - locul patru sezonul trecut - şi Dinamo Bucureşti, formaţie care, deşi nou-promovată, se anunţă a avea ambiţii mari în următoarea ediţiei a Diviziei A1, elocvent fiind faptul că printre transferurile făcute în ultima perioadă se numără şi cel al valorosului brazilian Caio de Pra, fost la Arcada în ultimii ani.

Primul meci oficial al sezonul pentru echipa gălăţeană, care este deţinătoarea “Cupei României”, va fi pe 30 septembrie: Supercupa României, în compania campioanei din Zalău.

Citit 1144 ori Ultima modificare Marți, 12 Septembrie 2017 10:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.