Înregistrează-te acum la cea mai bună CASĂ DE PARIURI

Înregistrează-te acum la cea mai bună CASĂ DE PARIURI
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Majoritatea pariorilor cauta o casa online cu o oferta bogata, inainte de a se inregistra la aceasta si a efectua un depozit, doar ca nu toti au timp sa rasfoiasca toate casele, creandu-si cont la una de care a auzit de la amici sau care arata mai bine la suprafata. Doar ca astfel de case pot sa te induca in eroare, pe principiul “afara e vopsit gardul si inauntru-i leopardul”, iar, de fapt, oferta sa fie una saraca.

Asta nu vei gasi la casa online Betano, una care va multumi orice parior, oricat de pretentios ar fi. Betano a aparut in mediul online din Romania in urma cu mai putin de doi ani, cucerind in scurt timp pariorii datorita ofertei bogate de pe site referitoare la pariuri sportive, insa nu numai.

Betano prezinta o oferta de 25 sporturi, la care se adauga pariuri politice si pe divertisment. In ceea ce priveste campionatele de top din fotbal, insa si Liga I din Romania, Betano prezinta aproximativ 200 pariuri, dintre acestea cateva nemaiputandu-le gasi altundeva. Doar dupa acest aspect iti poti da seama de seriozitatea casei de pariuri. Si, intr-adevar, oferta foarte bogata nu vizeaza doar fotbalul, ci si baschetul, tenisul, handbalul, voleiul etc. .

Pentru a nu pierde timpul cautand competitia care te intereseaza, una care se gaseste foarte usor, de altfel, o poti scrie in casuta alba de deasupra paginii principale. Dupa ce ai facut asta vor fi afisate toate competitiile ce poarta acea denumire, din orice sport. De asemenea, acolo poti cauta si numele unei echipe/al unui jucator.

Cea mai buna oferta a pariurilor antepost o gasesti la Betano

Un alt punct forte al casei online Betano il reprezinta pariurile antepost. Daca ne referim la fotbal, acestea sunt grupate in doua sectiuni, pe care le gasesti in stanga paginii principale. Mai exact, in lista “speciale”, care cuprinde sectiunile “Castigatori competitie” si “Pariuri speciale”. Pariurile antepost le poti gasi pe intreg sezonul competitional, exceptand zilele in care se disputa meciuri din acea competitie. Betano prezinta pariuri pentru castigatorii campionatelor din mai mult de 20 competitii, incluzand cupele europene sau competitiile internationale.

In sectiunea “Pariuri speciale” vei gasi pentru competitiile de top zeci de astfel de pariuri, referitoare la pozitia unei echipe, la golgheteri, la duelul dintre doua echipe etc. . La fel ca in sectiunea “Castigatori competitie”, vei intalni si aici pariuri pentru zeci de competitii. Evident, nu doar pentru fotbal vei gasi pariuri antepost, ci si pentru alte sporturi mai mult sau mai putin urmarite. Aici nu sunt chiar atat de multe pariuri antepost ca la fotbal, insa vei gasi mai multe ca la oricare casa de pariuri, mai ales la inceputul unei competitii urmarite de multi microbisti, cum este NBA, spre exemplu.

La Betano putem viziona cele mai importante meciuri, nu doar din fotbal

In ceea ce priveste pariurile live, oferta este mai bogata ca media, insa nu extrem de bogata, referindu-ne la numarul de evenimente sportive. Daca vorbim de numarul de optiuni pentru un eveniment, atunci oferta este una destul de bogata. Punctul de interes la pariurile live de la Betano il reprezinta transmisiunile sportive, in numar de 24 000 pe an. Noi avem impresia ca sunt insa mai multe, poate si datorita faptului ca gasim transmisiuni aproape pentru orice eveniment important, nu doar din fotbal, insa si pentru evenimente de mana a doua.

Ca oricare casa de pariuri care se respecta, Betano ofera si ea o aplicatie de mobil atat pentru iOS, cat si pentru Android. Viteza de navigare este una rapida, functiile fiind aceleasi ca in varianta de desktop, ba chiar unele in plus. Ne referim aici la Speedbet, cu ajutorul careia poti plasa un pariu live in doar doua secunde daca vei tine apasat pe cota respectiva, Pagina Fierbinte, unde poti vedea cele mai populare pariuri, meciurile de mare interes ale zilei sau meciurile cu marja 0%. De asemenea, pe iOS poti miza fara sa atingi vreo cota, folosind doar functia Talk n’Bet, care iti permite sa plasezi pariuri prin comanda vocala.

Asadar, Betano iti creeaza foarte multe conditii pentru a reusi sa obtii un profit pe termen lung. Cand vei efectua un depozit iti recomandam sa o faci prin portofelele virtuale Skrill sau Neteller. Asta deoarece o retragere prin aceasta metoda va fi transferata in contul tau Skrill/Neteller in aceeasi zi.

Recenzia casei de pariuri Betano o poti parcurge pe https://intelbet.ro/, probabil cel mai obiectiv site cand vine vorba de case de pariuri. In pagina recenziei iti sunt prezentate informatii despre calitatea cotelor, despre oferta live, respectiv cea pre-live, insa si 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe ale casei de pariuri.

Tot aici vei observa doua butoane care iti permit sa scrii anumite pareri sau nemultumiri. Astfel, daca ai remarcat un punct forte/slab al casei de pariuri Betano, il poti impartasi cu altii, folosind butonul “Adauga feedback”. In cazul in care intampini o problema legata de contul tau nu ezita sa selectezi butonul “Adauga o reclamatie” si sa specifici problema.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

(P)

Citit 1336 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Octombrie 2017 12:56