UPDATE | Echipa masculină de BASCHET Phoenix, meci important cu vicecampioana

UPDATE | Echipa masculină de BASCHET Phoenix, meci important cu vicecampioana
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATEEchipa de baschet Phoenix a pierdut, scor 66-92, în fața formației Steaua, în meciul disputat vineri seară, 10 noiembrie, în deplasare.


Echipa masculină de baschet Phoenix va juca, astăzi, de la ora 17,00 (Digi Sport), în deplasare, cu formaţia Steaua - vicecampioana en-titre, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Liga Naţională.

Gălăţenii se află la cel mai bun început de sezon de când evoluează în prima ligă, reuşind ca după cinci etape să obţină patru victorii, dintre care două în faţa unor formaţii puternice, medaliate în ediţiile precedente ale LNBM: CSM Oradea (primul loc în urmă cu doi ani şi medaliată cu bronz în sezonul trecut) şi BC Mureş Tg. Mureş (argint în sezonul 2015-2016).

Phoenix vine după succesul cu orădenii, de sâmbăta trecută, şi abordează partida de pe poziţia a patra, la egalitate (9 puncte) cu echipele clasate pe locurile 1-3, în timp ce Steaua se află pe locul al şaptelea, cu 8 puncte.

După această etapă, campionatul intern va lua pauză până la finalul lunii, când echipa naţionala va disputa primele meciuri din cadrul calificărilor pentru Cupa Mondială din China, din 2019. Conform programului competiţional stabilit de forul internaţional, România a fost distribuită în Grupa D, alături de Croaţia, Italia şi Olanda. Astfel, pe 24 noiembrie, ”tricolorii” vor juca, în deplasare, cu reprezentativa Italiei, urmând ca pe 26 noiembrie să joace, la Cluj, cu selecţionata Olandei.

Următorul meci al echipei Phoenix va avea loc pe 2 decembrie, pe teren propriu, cu formaţia CSU Sibiu.

Altfel, sâmbătă, naţionala feminină va juca primul meci din preliminariile pentru Euro 2019, la Oradea, cu reprezentativa Sloveniei. Partida va începe la ora 18,00 şi va putea fi urmărită pe postul tv DigiSport. Din lotul naţional fac parte şi două jucătoare cunoscute publicului gălăţean: Romina Filip (în prezent la SCM Timişoara) şi Alexandra Dumitrache - căpitanul echipei Phoenix, recent desfiinţată, din motive financiare.

Citit 983 ori Ultima modificare Vineri, 10 Noiembrie 2017 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.