OȚELUL joacă derbiul etapei la Galați | SURPRIZE pentru suporteri

OȚELUL joacă derbiul etapei la Galați | SURPRIZE pentru suporteri
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Echipa de fotbal SC Oţelul va juca, mâine, ora 16,00, cu formaţia gălăţeană Sporting Lieşti, derbiul judeţean din Seria I a Ligii a III-a de fotbal. Oţelul se află pe primul loc, cu 22 de puncte, la egalitate cu gruparea de pe locul secund - Aerostar Bacău, dar cu un meci în plus disputat, în timp ce lieştenii ocupă poziţia a cincea, cu 19 puncte.

Pentru Oţelul este a treia partidă cu Alexandru Ciobanu la conducerea tehnică, iar în primele două meciuri au fost obţinute un egal cu Miercurea Ciuc, respectiv, o victorie, cu Cetate Râşnov.

Celelalte meciuri ale echipelor gălăţene angrenate în competiţie sunt: Metalosport - Aerostar Bacău (Stadionul "Dunărea", ora 14,00, intrarea liberă) şi CSM Paşcani - Avântul Valea Mărului.

Suporterii "oţelarilor" îşi pot procura bilete pentru meciul de sâmbătă, atât de la magazinul oficial al clubului, cât şi de la casele de bilete ale stadionului; de la magazin, astăzi, în intervalul 14,00-19,00, iar mâine, de la 10,00-15,00, iar de la casele de bilete, mâine, între orele 12,00 şi 15,00. Preţurile tichetelor de acces sunt următoarele: Peluza Nord, sector B - 2 lei, Tribuna 2 - 5 lei, Tribuna 1 - 7 lei şi Tribuna 0 - 20 lei.

Totodată, fanii vor avea parte de câteva surprize în această zi. Începând cu ora 14,00, cele mai importante trofee obținute de FC Oțelul, titlul de campionă și Supercupa României se vor afla la magazinul oficial situat la Stadionul Oțelul, iar toți suporterii se vor putea fotografia cu „piesele de rezistență” ale palmaresului clubului nostru. De asemenea, de la ora 16,00, fanii vor putea vizita și muzeul oficial al SC Oțelul Galați, unde se află colecția completă de trofee obținute de club de-a lungul istoriei sale, dar și sala de conferințe. Între orele 18,00 - 19,00, la magazinul oficial, fanii își vor putea procura tichete de acces, dar vor avea și ocazia de a lua autografe sau să se fotografieze alături de jucătorii Ruben Silvestre și Robert Ciurea. 

Începând de astăzi, primii 500 de suporteri care vor achiziţiona bilete pentru partida cu Sporting Liești vor primi şi programul oficial de meci.

Citit 1944 ori Ultima modificare Vineri, 10 Noiembrie 2017 07:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.