"Studentele", remiză în derbiul cu Selena

"Studentele", remiză în derbiul cu Selena
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Fetele de la FC Universitatea au remizat, scor 2-2, în derbiul Ligii a II-a de fotbal, cu formaţia Selena Constanţa şi se menţin pe primul loc în clasament. Gălăţencele au reuşit o revenire de senzaţie, după ce erau conduse de oaspete, golurile "studentelor" fiind marcate de Carmen Marcu şi Monica Benţoiu. Loredana Nica a avut ocazia de a aduce victoria echipei sale, dar a ratat, singură cu portarul advers. 

în prima repriză echipa gălățeană nu a avut o replică pe măsură. ”Poate și din cauza manierei de arbitraj, cu multe întreruperi, cu provocări în care jucătoarele noastre nu au fost 100 la sută concentrate. A fost un meci cu o încărcătură foarte mare”, a declarat Gabi Călinescu, unul dintre tehnicienii FC Universitatea.

 

Acesta a precizat că este mulțumit de evoluția din startul campionatului. ”Având în vedere începutul de tur, favorabil, suntem multumiți de rezultat. Ne menținem pe primul loc, golaverajul ne este favorabil. În etapa viitoare avem un meci în deplasare, la Reghin. Un meci ușor, dar în care trebuie sa ne păstrăm concentrarea și să îl tratăm cu seriozitate”, a completat Călinescu.

FC Universitatea II a pierdut, scor 1-4 (1-0), în fața formației Vulpițele Galbene Roman - liderul ligii a III-a. Golul gălățencelor a fost marcat de Diana Alecu, acesta fiind a doua sa realizare la ”universitare” și totodată, doar a doua prezență în echipă.

Citit 1109 ori Ultima modificare Duminică, 12 Noiembrie 2017 21:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.