Alexandra Dumitrache, transferată la Olimpia Brașov

Alexandra Dumitrache, transferată la Olimpia Brașov
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Alexandra Dumitrache, fostul căpitan al echipei de baschet Phoenix, a semnat cu formaţia CSU Olimpia Braşov, pentru un sezon. Formaţia gălăţeană, aflată la al cincilea sezon în Liga Naţională, a fost desfiinţată acum două săptămâni, din motive financiare.

Dumitrache se afla la al doilea sezon la Phoenix, în momentul delicat al clubului. "Am ales să vin la Braşov, în urma retragerii din campionat a echipei din Galaţi, deoarece este o echipă cu multe calităţi, o echipă care în ultimul timp se bate pentru semifinale, cu potenţial şi, nu în ultimul rând, pentru că ştiu că antrenorul se implică total. Îmi pare rău pentru situaţia de la Phoenix şi că a trebuit să se întâmple aşa. Mă simţeam foarte bine la echipă şi se crease o atmosferă frumoasă. Mă bucuram să văd numărul mare de suporteri care ne-au susţinut necondiţionat, dar mai ales câţi copii sunt intereresaţi de acest sport. Sper să se remedieze problemele financiare", ne-a declarat Dumitrache.

"Galaţiul s-a retras şi jucătoarele de acolo au încercat să îşi găsească alte angajamente. Noi am discutat cu Dumitrache şi înaintea sezonului. Până la urmă, ea a ajuns la noi şi sunt convins că va aduce un plus. Are nevoie de o perioadă de acomodare, dar cred că va fi una scurtă", a declarat antrenorul braşovencelor, Dan Calancea, pentru portalul mytex.ro.

Citit 1191 ori Ultima modificare Vineri, 17 Noiembrie 2017 20:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.