Fotbalistele, în grafic pentru promovare. AFC Universitatea a încheiat turul pe primul loc

Fotbalistele, în grafic pentru promovare. AFC Universitatea a încheiat turul pe primul loc
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În ultima etapă a turului Ligilor a II-a şi a III-a de fotbal feminin, echipele gălăţene ale AFC Universitatea au încheiat cu preţioase victorii. Prima formaţie s-a deplasat la Viitorul Reghin, unde s-a impus cu un categoric scor de 8-0 (3-0).

Jocul s-a desfăşurat sub controlul permanent al gălăţencelor, care au avut şi multe alte oportunităţi de a mai înscrie, prin Loredana Nica, Maria Stamate şi Monica Benţoiu, aceasta din urmă trimiţând de două ori balonul în bară. Autoarele golurilor au fost: Carmen Marcu - 4, Benţoiu - 2, Nica şi Andreea Plic. De notat că pentru Plic a fost singurul meci jucat în acest tur de campionat, după o perioadă în care a fost plecată în Italia. Formula de echipă cu care s-a început meciul de la Reghin a fost următoarea: Roxana Pazargic - Georgiana Bobocea, Alexandra Ivan, Elena Ţuţuianu, Elena Ivan - Andreea Plic, Mădălina Sfinteş - Maria Stamate, Loredana Nica, Monica Benţoiu - Carmen Marcu. A mai jucat Iulia Mihalea.
La finele turului, Universitatea se află pe primul loc, cu 19 puncte (31-4), secondată de Selena Constanţa - tot 19 puncte, dar golaveraj inferior (22-5) - şi Onix Rm. Sărat, cu 13 puncte.
Până la sfârşitul anului, prima echipă mai are de susţinut un meci în "Cupa României", duminică, 26 noiembrie. Parteneră îi va fi Onix Rm. Sărat, iar meciul va avea loc în deplasare. În campionat, echipa gălăţeană a câştigat meciul cu Onix, la Rm. Sărat, cu scorul de 4-1. După Cupă, antrenamentele vor continua până pe 15 decembrie, iar apoi se va intra în vacanţă.
În ceea ce priveşte echipa "satelit", AFC Universitatea II a susţinut meciul ultimei etape din turul eşalonul al treilea tot în deplasare, la CSM Paşcani. Gălăţencele au câştigat cu scorul de 2-1, după ce gazdele au condus cu 1-0 la pauză. Cele două reuşite le-au aparţinut jucătoarelor Roxana Ioan (min. 61) şi Ştefania Treanţă (min. 75).

Citit 1344 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.