Cristi Munteanu, antrenor la echipa de seniori

Cristi Munteanu, antrenor la echipa de seniori
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La aproape trei săptămâni de când echipa gălăţeană de hochei CSM Dunărea a rămas fără antrenor principal, după plecarea lui Cornel Chiriţă, iar interimatul a fost asigurat pe hârtie (foia de joc oficială) chiar de către directorul clubului, Mihai Brandabur, de ieri s-a stabilit noua componenţă a conducerii tehnice.

Gălăţeanul Cristi Munteanu, antrenor din cadrul clubului, unde a pregătit formaţiile de juniori U16 şi U18, va încerca alături de ucraineanul Vitali Donika să aducă un suflu nou echipei de seniori, aflată într-un moment delicat în acest sezon. Oficial, Munteanu va fi antrenorul principal, dar practic va avea atribuţii de secund, deoarece Donika încă nu are licenţa necesară postura de "principal".

"Sunt unul dintre antrenori la prima echipa a clubului. Din punct de vedere moral, Donika este principalul. Important este să facem o echipa în toată puterea cuvântului", ne-a declarat Munteanu.

În clasament, CSM Dunărea ocupă locul 4, cu 17 puncte, din 15 meciuri, cu doar două puncte înaintea formaţiei de pe locul 5 (Steaua, 15 puncte, 13 jocuri) şi cu 5 puncte în urma ocupantei locului 3 (Corona Braşov, 11 meciuri).

Primul test în noua formulă va avea loc în acest weekend, când gălăţenii vor juca, în avans, meciurile cu Sportul Studenţesc, contând pentru turul fazei secunde a Ligii Naţionale. Meciurile se vor disputa sâmbătă, de la ora 18,30, respectiv, duminică, de la ora 11,00.

Citit 2886 ori Ultima modificare Joi, 23 Noiembrie 2017 19:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.