Unirea Braniştea iernează în postura de lider

Unirea Braniştea iernează în postura de lider
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Nici ultima etapă a turului nu a fost lipsită de surprize. Cea mai importantă s-a produs la Stadionul "Siderurgistul", unde s-a întâlnit Quantum Club şi prima clasată în acel moment, Gloria Iveşti.

Deşi cele două formaţii erau despărţite de cinci locuri în clasament, finalul a fost favorabil formaţiei de pe a şasea poziţie, Quantum câştigând cu 1-0 (4-0 la juniori), rezultat care a dus la schimbarea liderului. Unicul gol al meciului a fost înscris de Huhulea.

De eşecul iveştenilor a profitat Unirea Braniştea (locul secund înaintea acestei runde), care intră în pauza de iarnă din postura de lider, în urma victoriei sale, scor 2-1, cu Avântul Vânători. Marcatorii acestei partide au fost Ţâmpău şi Ciotârcă, respectiv, Pamfile. La juniori a fost 3-3, dar oaspeţii au depus o contestaţie.

Mai mult, Gloria Iveşti a coborât tocmai pe locul al patrulea, fiind depăşită de alte două dintre echipele puternice ale campionatului: AS Universitatea "Dunărea de Jos", care s-a impus cu 3-1 în deplasarea de pe terenul celor de la Victoria Independenţa (0-1 la juniori), şi Zimbrul Slobozia Conachi, victorioasă la Viitorul Umbrăreşti, scor 2-1 (la juniori, 2-1 pentru gazde).

Celelalte rezultate ale acestei etape au fost: Viitorul Costache Negri - Avântul Drăgăneşti 3-2 (0-3, la juniori) şi Agrostar Tuluceşti - Muncitorul Ghidigeni 1-0 (3-3, contestaţie depusă de gazde).

În partea superioară a clasamentului situaţia este foarte echilibrată: 1.Braniştea - 31 puncte, 2.Univ. "Dunărea de Jos" - 30p, 3.Zimbrul - 30p, 4.Gloria Iveşti - 28p.

La juniori, situaţia din partea superioară a ierarhiei: 1.Umbrăreşti - 34p, 2.Toflea - 30p, 3-4 Vânători şi Ghidigeni - câte 22p.

În Liga a V-a s-au disputat trei din cele patru "restanţe": Unirea Hanu Conachi - Flacăra Pechea 0-3, Mălina Smârdan - ACS Lascăr Schela 1-0 şi Prutul Vlădeşti - Voinţa Cişmele 2-1. Pe primele trei locuri: Mălina Smârdan - 26p, Voinţa Cudalbi - 22p şi Avântul Matca - 19p.

Citit 1841 ori Ultima modificare Marți, 28 Noiembrie 2017 21:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.