UNITED, printre protagoniste şi în campionatul juniorilor

UNITED, printre protagoniste şi în campionatul juniorilor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Prezentă în a doua ediţie a Campionatului Naţional de futsal rezervat echipelor de juniori Under 19, United Galaţi se descurcat foarte bine. Gălăţenii fac parte din Seria a II-a, alături de FC Buzău, Viitorul Verneşti, Viitorul Buzău, Olimpia Rm. Sărat şi Dunărea Călăraşi. În total, în competiţie participă 28 de echipe, repartizate în cinci serii.

După disputarea meciurilor a cinci etape, gălăţenii au un bilanţ foarte bun: zece puncte, din trei victorii, un egal şi o înfrângere. De reţinut că printre învinse se numără şi Viitorul Buzău, vicecampioana ediţiei trecute (scor 4-3).

Ultimul meci din tur a fost jucat de United la Călăraşi şi s-a încheiat cu succesul echipei gazdă, la scorul de 8-3. Dar nu acesta a fost cursul jocului, gălăţenii dominând trei sferturi din timpul regulamentar. Au condus cu 2-0 la pauză şi 3-1 după reluare. Din păcate, superioritatea în joc a oaspeţilor nu a fost concretizată şi pe tabela de scor, aceştia păcătuind prin lipsă de inspiraţie la finalizare. Ultimele zece minute au ieşit la rampă şi arbitrii, care au condus pro Călăraşi, au şi eliminat un gălăţean, pe Cosmin Petică, în cele din urmă câştigând călărăşenii. Golurile oaspeţilor au fost înscrise de Crişan - 2 şi Boşneagă.

Antrenorul echipei este Cristi Ştefan, ajutat de Costel Străinu, care au la dispoziţie următorul lot de jucători: Rareş Vasiliu, Andrei Dinicuţă, Matei Boşneagă, Marius Arhire, Robert Grecu, Robert Crişan, Alexandru Stratulat, Cosmin Petică, Tudor Cristofor, Andrei Dorneanu, Mihăiţă Codrescu, Florin Stan şi Andrei Retegan.

Finalul turului de campionat găseşte echipele din Seria a II-a cu următorul bilanţ: 1. Viitorul Buzău 12 p, Olimpia Rm. Sărat şi United Galaţi - câte 10 puncte, departajate de golaveraj, Călăraşi - 9 p, iar ultimele două locuri sunt ocupate de Verneşti şi FC Buzău. Returul va începe în luna martie a anului viitor.

Primele patru clasate din această serie au obţinut dreptul de a participa în "Cupa României", alături de fruntaşele din celelalte patru serii.

Citit 1039 ori Ultima modificare Joi, 30 Noiembrie 2017 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.