Arcada, ultima partidă din tur

Arcada, ultima partidă din tur
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Voleibaliştii echipei gălăţene Arcada îşi susţin meciul din ultima etapă a turului, cu CSU Timişoara, astăzi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor "Dunărea".

Aflată pe locul 3, cu 24 de puncte, Arcada este obligată să câştige acest meci pentru a rămâne în lupta pentru titlul de campioană, pornind de altfel ca mare favorită, în faţa unei nou-promovate. Echipa gălăţeană este devansată în clasament de Steaua - 27 de puncte şi Tricolorul Ploieşti - 26 p.

După victoria din weekendul trecut, cu SCMU Craiova, şi succesul de miercuri din Cupa României (3-1 cu Dinamo), sportivii antrenaţi de Nicu Harabagiu şi Marian Apostu au urmat programul obişnuit de antrenamente, de la care a continuat să lipsească Adrian Gontariu, accidentat.

Fetele încep returul

În ceea ce priveşte formaţia feminină CS Universitatea, care are ca obiectiv revenirea în primul eşalon, aceasta începe astăzi returul Diviziei A2, urmând să joace, în deplasare, cu CSM Medgidia, formaţie pe care în tur a învins-o cu 3-1. Antrenoarea Ileana Berdilă are la dispoziţie întregul lot pentru această importantă partidă.

Echipa gălăţeană este pe primul loc în Seria Est, cu 19 puncte, urmată de Rapid Bucureşti şi CSM Medgidia, care au câte 16 puncte.

Citit 911 ori Ultima modificare Vineri, 01 Decembrie 2017 19:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.