Soarta Guvernului Tudose, decisă azi?

Soarta Guvernului Tudose, decisă azi?
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Social-democraţii se vor reuni, astăzi, într-o şedinţă cu toată conducerea partidului pentru a stabili dacă vor restructura sau nu Guvernul condus de Mihai Tudose. Mai multe voci din partid vorbesc despre un cabinet mai mic, cu mai puţini miniştri. Restructurarea ar putea viza micşorarea numărului de ministere, prin comasarea unora şi eliminarea altora.

Potrivit informaţiilor Digi24, premierul şi-ar dori un guvern cu 16-17 ministere. Nu este foarte clar dacă Liviu Dragnea este de acord întru totul cu viziunea lui Mihai Tudose, dar un lucru este cert: şi liderul PSD a vorbit şi a acceptat ideea reorganizării. Totul a pornit de la demisia Doinei Pană de la Ministerul Apelor. În acest context, preşedintele executiv al PSD spunea că se impune o comasare a unor ministere.

A doua mare temă se referă la un posibil Congres al PSD. Au vorbit despre el Codrin Ştefănescu şi Niculae Bădălău. În cadrul Congresului ar putea fi reconfirmată poziţia lui Liviu Dragnea ca şef al partidului. De asemenea, s-ar putea schimba statutul, astfel încât să îşi piardă funcţiile doar cei condamnaţi definitiv.

Nu în ultimul rând, s-ar putea discuta despre prezidenţiabilul PSD.

Citit 1216 ori Ultima modificare Luni, 08 Ianuarie 2018 01:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.