Baschetbaliști americani înjunghiați la Brăila

Baschetbaliști americani înjunghiați la Brăila
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Doi americani de culoare, baschetbaliști ai clubului brăilean Cuza Sport, au fost atacați, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 15-16 septembrie 2018, de mai mulți indivizi, în timp ce se aflau la o terasă din zona centrală a orașului, informează publicația online debraila.ro.

Sportivii, Darrel Bowie și Joseph McClain, în vârstă de 24, respectiv, 25 de ani, ar fi fost loviți cu pumnii și cu sticle, dar și cu un cuțit. Martori la întreaga scenă au fost mai mulți colegi de echipă ai americanilor, potrivit debraila.ro. Ambii sportivi au fost operați. Unul are plămânul perforat, iar celălalt multiple plăgi înjunghiate.

Cei doi baschetbaliști au ajuns la echipa Cuza Sport în urmă cu doar o lună. Surse judiciare au precizat pentru debraila.ro că nu a existat vreo discuție în contradictoriu între sportivi și agresori, care să fi dus la sângerosul atac. Din senin, un individ l-a lovit pe unul dintre baschetbaliști, apoi au năvălit și alți agresori. Ceilalți baschetbalişti, colegii americanilor, au declarat în fața procurorilor că bodyguarzii clubului i-au lovit pe răniți, în loc să intervină pentru aplanarea conflictului. Printre atacatori se numără temutul interlop "Dasaev", care este căutat de polițiști.

Citit 2382 ori Ultima modificare Duminică, 16 Septembrie 2018 15:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.