Tot mai mulți lideri PSD cer demisia lui Dragnea
Foto: Stirile ProTV

Tot mai mulți lideri PSD cer demisia lui Dragnea
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Comitetului Executiv Național al PSD se va întruni, vineri, la ora 12,30, pentru a discuta despre demisia liderului partidului, Liviu Dragnea, în condițiile în care tot mai multe voci importante din rândul social-democraților cer ca președintele PSD să renunțe la șefia partidului.

Decizia convocării Comitetului Executiv Național a venit după ce trei lideri cu influență în partid - Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu - au dat publicității o scrisoare, în numele unui comitet de iniţiativă, prin care solicită demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD şi de la conducerea Camerei Deputaţilor. Semnatarii susţin că situaţia juridică "vulnerabilă" a lui Liviu Dragnea "a devenit vulnerabilitatea majoră a partidului". Semnatarii scrisorii susţin că este de datoria lor "de oameni politici responsabili" să analizeze această situaţie şi să decidă care sunt măsurile necesare pentru oprirea acestei tendinţe, dar şi să consolideze structurile partidului pentru a rămâne principala forţă politică a ţării, capabilă să câştige alegerile europarlamentare şi prezidenţiale din 2019 şi pe cele locale şi parlamentare din 2020. În opinia iniţiatorilor documentului, printre cauzele care au dus la actuala situaţie se numără conflictele interne şi "războiul permanent în care se află PSD".

Citit 902 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Septembrie 2018 16:02

2 comentarii

 • postat de RUSINE DAN NICA :
  Miercuri, 19 Septembrie 2018 22:08
  185.45.13.***
  În sprijinul actualului șef al PSD sunt Satu Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud, Cluj, Arad, Alba, Sibiu, Brașov, Gorj, Vâlcea, Dolj, Teleorman, Botoșani, Iași, Neamț, Bacău, GALATI, Harghita și Covasna.
  0
  1
  Raportează
 • postat de george
  Miercuri, 19 Septembrie 2018 16:56
  213.128.190.***
  Galatiul "rezista" langa Dragnea. Nu v-ar fi rusine ...
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.