IGSU: Mașini noi pentru pompieri

IGSU: Mașini noi pentru pompieri

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) vrea să cumpere maşini de pompieri în valoare de 250 milioane de euro şi aşteaptă ofertele companiilor interesate până pe 25 februarie, potrivit portalului de licitaţii publice.

IGSU vrea să încheie un acord-cadru pentru furnizarea autospecialelor care va fi împărţit în două loturi. Primul lot vizează achiziţia de cisterne cu o capacitate medie de 4.000 de litri şi are o valoare minimă de 25 milioane de euro şi una maximă de 125 milioane de euro, pentru 100 - 500 de bucăţi. Al doilea lot vizează achiziţia de maşini cu o capacitate medie de 10.000 de litri şi are o valoare minimă de 25 milioane de euro şi una maximă de 125 milioane de euro, pentru 100 - 500 de bucăţi, potrivit Economica.net.

"Livrarea produselor se va asigura într-un termen de maximum 12 luni de la semnarea contractelor subsecvente,. Având în vedere complexitatea produsului, pentru care este necesară achiziţionarea unor şasiuri pe care sunt montate instalaţii speciale, adaptate şi dotate conform cerinţelor achizitorului, termenul minim de livrare va fi de minimum 180 zile calendaristice", se arată în caietul de sarcini al licitaţiei.

Inspectoratul general și structurile teritoriale au în componență peste 26.000 angajați, 42 de centre operaționale și peste 280 de subunități operative.

Citit 918 ori Ultima modificare Marți, 22 Ianuarie 2019 18:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro