Bacău | Pictură murală care purifică aerul

Bacău | Pictură murală care purifică aerul

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

O pictură murală impresionantă a fost inaugurată în Bacău. Este realizată cu o vopsea specială care purifică aerul, pe o suprafaţă de 250 de metri pătraţi. Pictura este realizată cu o vopsea care transformă substanţele poluante din aer în nitraţi şi nitriţi inofensivi, care sunt apoi spălaţi de ploaie. Lucrarea, care este descrisă în limbajul Braille, intitulată „Intuiţia”, prezintă un copil nevăzător care îşi imaginează lumea înconjurătoare, veselă şi colorată.

Citit 412 ori Ultima modificare Duminică, 29 Septembrie 2019 14:10

1 comentariu

  • postat de Relu Luni, 30 Septembrie 2019 09:01 79.116.109.*** Link la comentariu
    0
    1

    La Galati n-ai sa vezi asa ceva. Desi multe blocuri la intrare in oras si de-a lungul strazii principale arata jalnic, precum in ghetouri.... Macar un var daca le-ar da!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro