Jandarmeria Capitalei are conturile blocate, după procesele cu protestatarii

Jandarmeria Capitalei are conturile blocate, după procesele cu protestatarii

Radio România Actualităţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Jandarmeria Bucureşti are conturile blocate, pentru că nu a plătit cheltuielile de judecată în procesele cu protestatarii, susţin reprezentanţii celor care au contestat în instanţă amenzile primite. Reprezentanţii instituţiei spun că este o neînţelegere şi că toate sumele au fost achitate.

"Instituţia noastră şi-a îndeplinit obligaţiile stabilite de către instanţele de judecată privind plata cheltuielilor de judecată anterior emiterii dosarelor de executare silită. Precizăm că au fost transmise documentele care dovedesc îndeplinirea obligaţiilor către executorul judecătoresc", a declarat Alexandru Iacob, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.

De cealaltă parte, Cristian Dide, preşedintele asociaţiei protestatarilor, spune că suma pentru care s-a pus poprire pe conturile instituţiei reprezintă cheltuielile de executare judecătorească. "Au refuzat să plătească cheltuielile cu executarea, care erau undeva la 371 de lei per dosar. Aşa că noi am insistat la judecător să oprească şi aceşti bani, pe care tot noi îi investisem", a spus Cristian Dide. Asociaţia acestuia i-a reprezentat pe toţi cei care au contestat procesele verbale pentru participarea la protestele din ultima perioadă. În total, suma se ridică la 2.800 de lei.

 
Citit 1000 ori Ultima modificare Joi, 07 Mai 2020 21:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro