I-a dat mită 50.000 euro unui director Romgaz

I-a dat mită 50.000 euro unui director Romgaz
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un om de afaceri a fost prins în flagrant de DNA în timp ce-i oferea 50.000 euro unui director de la Romgaz. Banii ar fi fost un avans din suma de 200.000 de euro promisă directorului ca să aprobe un contract de cumpărare a unui teren. Omul de afaceri i-ar fi promis directorului că-i va da banii pentru ca acesta, martor denunţător în cauză, să aprobe un contract de achiziţie, de către Romgaz, a unui teren vândut de inculpat.
DNA a organizat, luni, un flagrant şi l-a prins pe inculpat când îi dădea martorului 50.000 euro. Procurorii au propus magistraţilor arestarea preventivă a omului de afaceri.
Conducerea Romgaz a transmis că a luat act de informaţiile apărute referitor la flagrantul DNA şi că manifestă toleranţă zero faţă de orice faptă de corupţie. Totodată, Romgaz anunţă că va sprijini organele legii să facă cercetările în acest caz.

"SNGN Romgaz SA mizează pe transparenţă şi corectitudine şi întreprinde toate acţiunile necesare pentru evitarea oricăror situaţii care pot crea vulnerabilităţi cu impact asupra activităţii curente şi imaginii companiei", se arată într-un comunicat al Romgaz.

Citit 1848 ori Ultima modificare Marți, 12 Mai 2020 19:30

1 comentariu

 • postat de Tudor V
  Joi, 14 Mai 2020 03:01
  89.136.0.***
  Cand nici directorii nu mai sunt ce erau! Pai inainte de pandemie acesta era comisionul soferului directorului! Care cel mai probabil s-a simtit desconsiderat si a denuntat fapta reprobabila, comparand suma primita de ministra sanataii (fosta). Pai din 50.000 ce sa dea la minister si ce sa-i ramana lui, cand cel mai parlit range rover este 70.000!
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.