Ioan Buda a demisionat de la conducerea Poliţiei de Frontieră

Ioan Buda a demisionat de la conducerea Poliţiei de Frontieră

digi24.ro
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Chestorul Ioan Buda a demisionat, joi, din funcţia de inspector general al Poliţiei de Frontieră Române. Acesta a invocat ”motive personale”, iar demisia a fost înaintată ministrului de Interne. ”În cursul acestei zile, chestorul general de poliţie Ioan Buda şi-a înaintat demisia din funcţia de inspector general al Poliţiei de Frontieră Române, din motive personale”, a transmis, joi, Poliţia de Frontieră.

Potrivit sursei citate, Ioan Buda le-a transmis poliţiştilor de frontieră "întreaga sa apreciere pentru efortul depus şi pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant". "De asemenea, chestorul general de poliţie Ioan Buda mulţumeşte pentru implicare şi pentru sprijin tuturor colaboratorilor instituţionali, celor din rândul societăţii civile, dar şi organizaţiilor profesionale şi sindicale ale poliţiştilor. În conformitate cu prevederile legale în vigoare, raportul a fost înaintat, pentru aprobare, ministrului Afacerilor Interne", se mai arată în mesaj.

De la ridicarea stării de urgenţă, zilnic, în vămile de la frontiera româno-ungară s-au format coloane imense de maşini şi persoane care încearcă să intre în ţară. De multe ori, şoferii protestau claxonând. De joi, sunt deschise zece puncte de trecere a frontierei la graniţa cu Ungaria.

Citit 619 ori Ultima modificare Joi, 21 Mai 2020 21:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.