Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Președintele Klaus Iohannis a declarat că respingerea Ordonanței de Urgență a Guvernului (OUG) de creștere etapizată a alocațiilor copiilor denotă o totală lipsă de responsabilitate a PSD. El susține că "o respingere nemotivată, populistă, din partea PSD ne arată că acest partid are treabă cu propriile manevre electoralist-populiste". "Se vede o totală lipsă de responsabilitate la PSD. Sigur, argumentul lor e că nu guvernează și nu răspund, dar eu cred că fiecare parlamentar răspunde în fața electoratului pentru ce face el și ce face partidul pe care-l reprezintă. PSD încearcă să complice problemele și să creeze noi probleme. Ne dorim să mărim alocațiile pentru copii, dar dorința simplă nu e suficientă. Trebuie să existe și resurse financiare sau mai simplu spus trebuie să existe bani. În acest moment, banii nu există", a declarat Klaus Iohannis.

El a spus că, totuși, Guvernul a venit cu o soluție de majorare etapizată. "O respingere nemotivată, populistă din partea PSD ne arată că nu are nicio treabă cu România, cu românii și cu bugetul public, ci cu propriile manevre electoralist-populiste", a conchis șeful statului.

Senatul a respins, marți, Ordonanța de urgență prin care alocațiile copiilor urmau să fie majorate cu 20% de la 1 septembrie. Astfel, dacă și votul din Camera Deputaților va fi similar, rămâne în vigoare legea care obligă Guvernul să dubleze alocațiile, nu se le mărească etapizat.

Citit 963 ori Ultima modificare Vineri, 14 August 2020 01:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.